Home » Risør » Hei Kass!

Hei Kass!

Tirsdag kom det en ny pus i hus her i Risør. Vi savner Timmi så mye at det gjør fryktelig vondt fortsatt, men å forbli katteløse er ikke koselig det heller. De snille Maine Coon-oppdretterene bak nettsiden damkatten.net holder til her i Risør, og da Timmi døde tok det ikke lang tid før mamma og pappa kontaktet dem angående en ny pus. Det viste seg at den prisbelønnede oppdrettskatten El Kazan (eller Kass, som jeg kaller han, hihi) skulle ut av avl, og måtte omplasseres. Og, da vi fikk tilbud om å gi ham et nytt hjem, var svaret såklart ja! Kass er en kjempesnill og tålmodig hannkatt på snaaart tre år. Just nå er han litt pjusk etter å ha nylig blitt kastrert, flyttet hjemmefra og som følge av alt oppstyret også blitt syk. Han fikk penicillinkur og smertestillende hos dyrlegen igår tidlig, og har allerede kviknet til og funnet seg til rette hos oss. En ny pus i hus føles veldigveldig rart, men samtidig fint. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med han:-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så nydelig pus! Det er ekstra fint å få en pus i hus som trenger omplassering, synes jeg. Og selv om en ny katt ikke kan erstatte den gamle, eller fjerne savnet etter den, blir man jo innmari glad i den nye også :) Kos deg med å bli kjent med ham!

 2. Oj, han var utrolig vakker!
  Kjempe fin øye farge som passer veldig godt med den grå og hvite pelsen. :)

 3. Wow, for et ansikt! Og så utrolig nydelige farger han har!
  Håper han blir helt frisk snart :)

 4. Sant at ingen dyr kan erstatte tidligere dyr, det skulle forsåvidt bare mangle også. Dette var virkelig et vakkert eksemplar av arten, en skikkelig hjerteknuser! Gratulerer :-)

 5. Litt rart det der med kattene dine egentlig. Bare noen dager etter at din pus Timmi døde, så døde hunden min Ronja. Nå har dere fått ny katt, og gjett hva? De hjemme har fått tak i hundehvalp som kommer hjem på mandag. Er ikke koselig i det hele tatt når dyr man er knyttet til plutselig dør.. Hunden min døde riktig nok i jaktulykke – så det var ikke naturlig akkurat.
  Men man lever videre, og jeg tror det blir fint å knytte bånd med en ny valp – og for deg en ny pus. Katta var kjempefin :) God helg!

 6. Så flotte bilder du har tatt av Kazan, eller Kass ;) Vi er så glade for at han havnet akkurat hos din mor og far kan du tro <3 Nå krysser vi fingrene for at han blir helt i form ganske fort, slik at dere virkelig kan se hvor vakker han er både utenpå og inni <3 Savner han veldig, men vet har har det utrolig godt nå :)

 7. Så vakker han er og jeg kjenner godt til den triste stillheten man får i et hus når man har mistet et dyr. Gleder meg til å få se masse bilder av han fremover =)
  Ha en fin helg =)

 8. Så nydelig han var. Jeg måtte selv avlive min herlige Findus på 9,5 år pga nyresvikt, jeg kunne forlenget livet hans med kanskje 2 mnd med masse medisiner, men de var klar på at han ble sykere og sykere, og fikk mer vondt. Og selvsagt vil jeg ikke han skal lide enda mer. Er så vondt så vondt, jeg har grått i 2 dager, kastet opp – dette er det verste jeg har vært med på.
  Har skrevet mer og lagt ut bilder på bloggen min…

  Jeg innbiller meg at sorgen letner med en ny pus å øse ut sin kjærlighet på??

 9. SUPERsøt! ååå :)

  Jeg har veldig sansen for at dere tok i mot en katt som trengte et hjem! Inspirerende! :D

 10. For en flott katt! Gratulerer til dere alle. Jeg håper at når savnet etter Timmi blir for stort, kan du flette fingrene inn i pelsen til Kass og trøste deg litt med det. Kos deg med å lære deres nye familiemedlem å kjenne!

 11. Åh, se på han, da! Majestetisk, flott herremann! Håper dere blir like glade i ham som dere var i vakre Timmi.

 12. Nåmen så søt kass var da:) Forstår at det kan være litt uvant med en ny pus i huset. Alle puser har jo ulike personligheter:)

 13. Pass innderlig godt på godt gutten min!
  Savner han kjempe masse men virker som at han har det fint med dere.
  Gi han en skikkelig kos fra meg! <3
  flotte bilder!

  1. Det skal jeg/vi! Skal knusekose han masse når jeg kommer hjem til jul, og gleder meg kjempemasse til det! :-D Takk!!

Kommentarer deaktivert.