Home » Hverdagsblogg » Hei hverdag!

Hei hverdag!

IMG_7636
Idag har jeg pynta meg med fotsid blomsterkjole og røde lepper, i anledningen første dag tilbake på jobb etter ferien. Tre uker med ferie har sust avsted, og *vips* så er det tilbake til hverdagen! Før jobb skal jeg farte litt rundt på sjåppingtokt, og etter jobb blir det ukeshandling av mat. Det skal bli godt å komme tilbake i rutiner igjen, selv om det svei i ørene da vekkerklokka begynte å pipe klokka syv i morges.. Hurra for kaffi, sier jeg bare! Er det flere av dere som har første dag tilbake på jobb idag? Uansett: God mandag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei flotte deg! :-) Og hei til nok en mandag- og endelig hverdag igjen. Det er som du sier at rutinene er gode – men når klokka klang kl 0500 i dag, var jeg ikke spesielt lysten på å stå opp.. Klokken sju var jeg på jobb, litt småtrøtt, men må jo innrømme at det er godt å se kolleger igjen da! Er på min 5. kopp med te (tror jeg) – viktig å få det sosiale med kaffi-folket ;-)

    1. Åååå, DET er tidlig! Iiik! Ja, det er nettopp det. Godt å komme inn i rutiner igjen! Jeg håper du har (har hatt) en bra dag tilbake på jobb!

  2. Jeg sto også opp klokka sju i dag, for første gang på en måned, for i dag var også Jonas tilbake på jobb. Dere er flinke, begge to, og la oss ikke glemme Åsmund! Det ble en ekstra kaffekopp eller to på meg i dag også, hoho. Du er forresten SÅ FIN!

    1. VI er flinke alle fire, hoho! Det er godt å komme seg opp om morgenene, og å få mest mulig ut av dagen. Tusen takk din fining! Ha en super uke!

Kommentarer deaktivert.