Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Harrysøndagstur

Harrysøndagstur

Flotte Rakel og hennes ektemann Tommy inviterte oss med på harrytur over grensa denne søndagen! Åsmund og jeg sa såklart ikke nei til moro som det, hoppet inn i baksetet på bilen deres idag tidlig, og suste avsted til det store Sverigeutland!

Rakel var som alltid fjong, og hadde nytatovert arm på. Endelig var hun helt ferdig med armtatoveringa!:

Fire lystige og greie norrbaggar på harrytur blir ikke feil, og det ble både sjåpping, lunsj og fika. Tiden tikket avsted fortere en svint, og *vips* så hadde det blitt sein ettermiddag og vel så dét. Med bæreposer fulle av veggismat, spennende brus på boks og andre typiske “Sverigeartikler”, låste vi oss inn hjemme. Fortsatt like fornøyde! Her er noen av harryturens frukter:

To nye Mummikopper til samlinga! Fjomsedyret og Lille My. To koselige Mummipostkort som fikk plass bak hver sin turkise bilderamme. En grønn telysholder med blomster og fugl på fra Søstrene Grene og te fra MaxiMat. Teen var forøvrig nydelig på smak!

Tolv Mummikopper i samlinga mi nå. Skal si den tar form!:

Tenkte jeg skulle dele litt detaljbilder fra leiligheten, forresten. Som en liten teaser, hihi! Salongbordet vårt:

På veggen i det ene stuehjørnet, like ved stålampa:

Ved det store stuevinduet:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Rådd-djuret er Fjomsedyret på norsk. Tror han er sammen med Sausedyret, hun på den lys-rosa koppen din! :) har 3 kopper i samlinga mi nå, gleder meg til å få den komplett ! :-D

 2. Rådd-djuret er Fjomsedyret :D faren til Sniff! (og mammaen hans er Sausedyret, hu som er under hattifnattene i samlingen din :D)

    1. Juks er det da ikke? Har man ikke bøkene tilgjengelig, er det vanskelig å finne ut av det, med mindre man har klisterhukommelse/nylig har lest bøkene :-)

     1. Ikke noe å unnskylde, vel! :-) Virket bare som om du var nedlatende fordi jeg ikke er ekspert på Mummibøkene. Er ikke lett å få med toneleie i en kommentar, så misforståelser kan lett oppstå!

 3. Fine kopper! Min eneste mummikopp så langt er av selveste Fjomsedyret (skulle til å oversette men så at noen andre kom meg i forkjøpet, hihi). Om jeg husker rett er Fjomsedyret pappaen til Sniff. Sausedyret er mammaen hans. Morro å ha styr på “hvem-er-i-slekt-med-hvem” i Mummidalen :)

 4. Hva heter det Rakel har øverst på øret sitt? Den lille blomsten eller hva det er? Liker den veldig godt! Ser så fint ut i leiligheten, gleder meg til å se flere bilder. :)

 5. Jeg er virkelig sjalu på mummikopp-samlingen din!
  Utrolig fine kopper.
  OG jeg er også veldig nysgjerrig på leiligheten deres, gleder meg til å se den! :D

  1. Ja, jeg må si jeg er veldig fornøyd med den, så takk! Jeg er veldig spent på å få gitt dere en skikkelig omvisning også! Kanskje jeg kunne ha laget en liten film i tillegg til bilder? Kanskje??

 6. Veldig fine bilder! Gratulerer med to nye og fine mummi kopper og med ny leilighet!

 7. Fin Mummikopp-samling! Selv har jeg bare to kopper enda, Mummipappa og Stinky. =)
  Nå er jeg forresten kjempespent på leiligheten deres! =D

  1. Takker :-) Da har du to jeg ikke har enda! Bra start :-) Hihi, så hyggelig å høre at du er det!

 8. Jeg har 9 kopper i samlinga mi! Tanta mi har to utrolig fine fra vinter/jul kolleksjoner jeg er supersjalu. Har også sikret meg sommer-sesongkoppen fra i år, den er så søt :D

  Googlet og fant et par bilder av vintersesong koppene.
  http://3.bp.blogspot.com/_FBNpuVeBu98/S4EpGvnx-QI/AAAAAAAAAP8/lKhAh3WRZck/s400/morsdagsgave.jpg

  http://bloggfiler.no/nilennalv.blogg.no/images/947567-7-1294683409649.jpg
  http://bloggfiler.no/nilennalv.blogg.no/images/947567-7-1294683286041.jpg

 9. Ordentlig fin mummisamling du har! :D Og, gleder meg til å se resten av leiligheten, ser veldig fint ut så langt hvert fall :)
  Men, noe jeg lurer på: hvor får du kjøpt turkise bilderammer? Er på leting etter rammer med farger annet enn svart og hvitt (vet jeg kan male rammen, men er redd for at det blir stygt). Takker på forhånd for svar :)

  1. Takk :-)! De turkise rammene jeg har er kjøpt på Søstrene Grene (har ikke sett dem der nå), og på IKEA. Sistnevnte har dem fortsatt, i alle fall da vi var der på onsdag :-)

 10. Så fin mummikopp samling! Har åtte kopper selv, den siste i samlingen er vinterkoppen 2011, som jeg var så heldig å finne på en liten hylle i en altmulig-krimskramsbutikk på Fosnavåg i Møre, kun for en uke siden :-)
  Trofast leser som jeg er, så gleder jeg meg til å se den nye leiligheten deres i helhet! :-)

 11. Ser ut som det er fint i leiligheten deres! Og det bilde av hestene som løper som er fra en munn og fotmaler kalender har jeg også på veggen min hihi :D

  1. Vi er i alle fall veldig fornøyde :-D Å, så koselig! Synes de er så fine og stemningsfulle:>

 12. Åh, så mye fint! Skulle ønske jeg bodde litt nærmere grensa, det blir sjelden harryturer på oss her nord. Men det ble husmorferie i Levanger i helga, shopping og festival. Det er ikke feil det heller :) Ønsker deg en strålende mandag, klem :)

 13. Åherregud så fint det ser ut som dere har det! Gleder meg skikkelig til flere bilder :-) og kjempefine svenskelkjøp, mummikoppene og postkortene misunner jeg!

 14. Harrytur er snajs. Var selv og lusket i godteributikken da dere var der, men angrer litt på at jeg kjøpe godteri, nettopp fordi jeg hadde egentlig ikke lyst på :’D

   1. Ja! Stod i kassen med to brett med ramlôsa, så ble litt vanskelig å løpe bort og si hei, hihi :-D

 15. Jeg var på akkurat samme sted på søndag også så jeg ikke fargerike deg? :O hvordan er det mulig egentlig xD Mye fint du fikk med deg hjem da^^

  1. Hmmmmmm, kanskje vi var der på forskjellige tidspunkt? Dessuten, det var jo strengt tatt en god del mennesker på harrytur den dagen :-D Takk for det ;-)

 16. Åååh, så kul tatoveringen til Rakel er blitt! Dere er en så fin gjeng, dere fire. Ikke rart dere koser dere på tur! Fine innkjøp du endte opp med, og for en Mummi-samling du begynner å få… Dessuten var det gøy med en sniktitt på hvordan dere har det! Jeg ble skikkelig glad av hele dette innlegget, hoho!

  1. Jaaa, kan tenke meg du liker den, du som er så glad i Mario! :-D Hihihi, takk for så fin kommentar! Synes vi skal treffes og fika litt en dag:-D

 17. Ihihi! Så fin Rakel er og hurra for ferdig tatovering:) Hørtes ut som en finfin søndag og grattis med nye kopper i samlingen! :D

 18. Hvis du reiser til Nordby senteret, så har de en butikk nede i kjelleren med masse rart.
  Der har de masse mummi effekter. E kjøpte Mummitrollet bamse og kopper ;)
  De hadde alle koppene der ;)

 19. Åh, jeg blir så misunnelig på Mummikoppene dine! Selv har jeg bare fire, og om én måned flytter jeg til Skottland, og tror kanskje ikke det er flust av Mummiartikler der :p

Kommentarer deaktivert.