Home » Hverdagsblogg » Happy new year!

Happy new year!

IMG_7393

Nyttårsaften er her, og jeg har jobbet på Lush fram til stengetid klokka fire, og i kveld er Åsmund og jeg invitert på nyttårsmiddag hos Rakel og Tommy! Det blir ganske så sikkert veldig stas :-) Hva driver dere med denne nyttårsaftenen, da? Og, har dere noen nyttårsforsetter for året som straks er her?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Skal feire nyttårsfaften med ei vennine av meg og kjæresten hennes : D Vi skal først drikke hos dem, og så skal vi kanskje besøke noen andre. Har ett nyttårsforsett og det er å starte et nytt liv. Flytter inn i ny leilighet i en ny by, og har planer om å trene og skaffe meg hund og hele pakka :3

  2. Godt nyttår! Jeg skal i stallen for å sjekke at det går bra med hestene når folk begynner å sende opp raketter. Også skal jeg ut. :-)

    1. Godt nyttår! Håper du hadde en fin feiring, og at hestene ikke ble alt for nervøse av alt bråket!

  3. Jeg hadde en fin og rolig nyttårsaften hjemme til foreldrene mine med tante og bestemor på besøk :-)
    Jeg har noen forsetter; Spise sunnere og mosjonere mer (gå ned 10 kilo i eget tempo), spare penger og kutte ut alkohol mest mulig. Det skal jeg klare! :-)

    1. Høres ut som den perfekte feiring av dagen! Lykke til med å nå målene dette året, Marit!:> Og godt nyttår!

  4. Godt nyttår! Min nyttårsaften ble feiret hos svigers og det ble en veldig rolig kveld siden mange av oss var syke:P Har noen forsetter ja, fnis:P

Kommentarer deaktivert.