Home » Stas og moro » Happy New Year!

Happy New Year!

DSCF1237

Hvordan feirer dere idag da? :-)
Og, kunne dere tenke dere at jeg lager i stand et lite oppsummeringsinnlegg fra året som har gått? :-)
Håper dere alle har en fin nyttårsaften, uansett! Takk for i år, og velkommen til det splitter nye året!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Godt nyttår!
  Håper dere har hatt en fin feiring av året som har vært og for det flotte året som kommer! Vi var på barnefest med pølser og sjokoladekake og knusing av toetasjers høyt pepperkakehus! De små var veldig fornøyde og da vi kom hjem (et stykke over leggetid) proklamerte smurfen: “jeg vil sove sofaen!” ;) Ikke lenge etter sov de mao godt og heldigvis sov de gjennom alt bråket som herjet rundt midnatt ;)
  jeg sier så absolutt ikke neitakk til en oppsummering av 2013 -skulle gjerne gjort det selv så inspirasjon mottas med stor takk!

  1. Veldig godt nyttår til deg!
   Det hadde vi:-D Høres ut som om dere hadde en toppers feiring også? Jeg er mest glad i rolige nyttårsaftener (er litt redd både fyrverkeri og stupfulle folk), så det høres ikke dumt ut, gitt! Så fint, da skal jeg ordne det i nær framtid! Ha en fin helg!!

 2. hvordan har du fått så nydelig plettfri hud i ansiktet? :) jeg sliter sånn med hudormer og urenheter, huff.

  1. Det har jeg også! Det går i perioder for min del. Prøver å ha en god hudpleierutine med gode produkter fra Lush, spise sunt (denne tida på året har vært unntaket, haha!) og drikke mye vann. Personlig får jeg mer problemer når jeg er stressa eller har det kjipt også, forresten :(

Kommentarer deaktivert.