Home » Lister » Tanker » Tilbakeblikk » Hallo oktober!

Hallo oktober!

oktober-2014-mewkid

Oktober er her!
Bildene ovenfor er fra oktober i fjor, og jeg kjenner at jeg ser fram til denne måneden litt ekstra. Oktober er liksom skikkelig høst, med klar luft, fine farger og den første nattefrosten. I oktober skal, og vil, jeg:

– Tråle bruktbutikker etter et lite bord som kan stå inne på kontoret, mellom datapultene våre (ikke lett!)
– Besøke minst ett spisested/en kafé i Oslo som jeg ikke har besøkt tidligere
– Skrive en handleliste over Lush-saker jeg vil kjøpe på Lush Oxford Street i London (to uker igjen!)
– Benytte fridagene jeg og Åsmund har sammen til å gjøre noe ekstra hyggelig (spise ute, gå tur eller lignende)
– Lage en omvisningsvideo av leiligheten vår! Den forrige er jo allerede blitt noen år gammel
– Lage en video, eller skrive en tekst, om dette med å ha energi og overskudd i en travel hverdag
– Finne fram varmere kåper og jakker, vanter og votter, og støvlettene, fra kottet
– Knipse massevis av bilder, både i London og Bergen! Inkludert mobilbilder til Instagram
– Begynne så smått på julegavehandelen (i år prøver jeg å være fornuftig på den fronten, på flere måter!)
– Nyyyte dagene hvor sola skinner! I oktober varmer fortsatt sola, og det skal sannelig NYTES!

Hva med dere? Hva skal, og vil, dere gjøre i oktober?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. For en som har slitt med høst, vinter og generalt de mørkere tidene i 4 år, så er ikke oktober akkurat en hurra-måned. Men med det sagt, så er jeg veldig fornøyd med at været fremdeles består av solskinnsdager, litt sommerfeeling og varmegrader man blir varm av. Så jeg håper i mitt stille sinn at dette været skal vare så lenge som mulig, og jeg skal holde på det positive det gir så lenge jeg klarer :)

  1. Den har jeg full forståelse for! Jeg krysser fingrene sammen med deg, og så håper jeg du får fylt høsten med mye hyggelige saker!

 2. Oktober er en overgangsmåned i år for vi skal levere resultat av første fordypningsperiode den 16. for så å gå over i ny fordypning. Jeg satser på å få ha en uke praksis på et kult sted, og få jobbet en del – siden jeg har tatt meg fri de siste ukene for å skrive. Så her blir det øking av tempo og forhåpentligvis får jeg gjort masse! :D

  1. Høres ut som du har flittige tider foran deg! Masse lykke til med innspurten av første del, og lykke til med neste! (Husk nok søvn! Og kaffi!)

 3. Ser ut som en oktober full av masse gøy! :D

  – Jeg skal først og fremst til Oslo i helgen :D
  – Utenom skal jeg filme en eller to videoer som begge skal opp ganske snart etterpå.
  – Være mer produktiv enn de siste månedene.
  – Kaste, gi bort, rydde og få orden i tingene mine, har så mye greier som jeg ikke trenger lengre.
  – Og hvis alt går etter “planen” så skal jeg få med meg Cirkus Cirkór :D (Sirkus med bare mennesker ingen dyr – hurra!)

  1. Det håper, og tror, jeg! Oooh, du får kose deg masse i hovedstaden i helga! Lykke til med rydding og kasting (det er ikke alltid så lett, og blir fort litt vemodig og trist!)!

 4. Gleder meg til video/tekst om å ha energi og overskudd! Det kan komme godt med nå i høstmørket som ofte sluker litt energi :)

  1. Å, så gøy å høre at du synes det høres ut som en bra post! Jeg fikk tipset av en av dere lesere, og tenkte at det i grunnen var midt i blinken! (og jeg er så enig, så enig!)

 5. Høres ut som oktober blir en flott måned for deg!!
  Jeg har høstferie nå, og den skal jeg tilbringe hjemme i Trondheim. Jeg har vært borte hjemmefra i over en måned, så det var utrolig godt å komme hjem igjen. Planen min er å være masse med familie og venner, vandre rundt i den fine hjembyen min, dra på cafe, ta meg noen joggeturer i den friske lufta, se mange filmer og rett og slett bare nyte det faktum at høsten snart har gjort sin ankomst for fullt.

  Vil også bare si at du er kjempeflink til å skrive, og jeg har vært en fast leser i mange år. Du sprer virkelig god energi og glede, og jeg håper du vet at bloggen din virkelig har en positiv innvirkning på de som leser den. Takk for at du er den du er! :-)

  1. Håper det jeg også! Åh, herlig med høstferie hjemme, i alle fall etter at du har vært borte så lenge! Hvor har du vært? Trondheim er nydelig, faktisk nesten spesielt nydelig om høsten<3 Ååå, tuuusen takk for de fine ordene! Det er utrolig hyggelig å høre, og veldig oppmuntrende og motiverende! Tusen hjertelig takk!!

   1. Ja, jeg er helt enig i at Trondheim rett og slett er ekstra fin om høsten<3
    Jeg startet på folkehøgskole i Sogndal, så det er der jeg har vært. Har aldri vært så lenge hjemmefra før så det har vært både spennende og utfordrende. Etter høstferien skal vi faktisk rett på interrail-tur til Berlin, Praha og Budapest, så det gleder jeg meg masse til!

    1. Aha, ja, det høres veldig spennende ut! En god erfaring å ha med seg, tenker jeg. Interrail blir sikkert moro. Ane og kjæresten var på interrail i ca de traktene i sommer, faktisk! God tur!

Kommentarer deaktivert.