Home » Helgekos » Håll för öronen, för nu kommer mitt vårskrik

Håll för öronen, för nu kommer mitt vårskrik

IMG_5691 IMG_5662 IMG_5695 IMG_5664 IMG_5701 IMG_5664 IMG_5734 IMG_5727 IMG_5789
(Da jeg så Åsmund stå på brua, måtte jeg knipse bilde! Han minnet meg om Snusmumrikken som varsler at våren er her!):
IMG_5766 IMG_5781 IMG_5788
Idag har vi gått søndagstur i skogen. Hatt med kaffi på termos, og litt attåt. Fått bittesmå røde roser i kinnene etter den varmende vårsola, sett knopper på trærne, hørt lyden av sildrende vann fra bekker og fuglesang fra våryre fugler i trærne. Jeg har lengtet veldig etter en tur i skogen, og det var så herlig å endelig fått kommet seg ut igjen! Jeg håper dere har en fin og vårlig søndag!
IMG_5792

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åsmumriken! :D Så utruleg kult bilete! Og FOR ein fin dag det har vore idag. Trur våren har kome til ca heile Noreg, sånn etter facebookveggen min å døme i alle fall. Tenker det var heilt riktig med skogstur då! Me har tusla på Bakklandet og langs Nidelva med årets første uteis.

    1. Hah, JA! Der sa du det! Åsmumrikken. Javisst, nå er det deilig vårvær. Og uteis høres veldig riktig ut! God uke!

Kommentarer deaktivert.