Home » Helgekos » Gulrothår og søndagsmodus

Gulrothår og søndagsmodus

IMG_0853 IMG_0882 IMG_0893

Søndag farget jeg håret oransje (etterveksten må bleikes om noen dager, så da forsvinner den nok igjen til fordel for en annen farge!), drakk kaffi fra en fuglekopp og nøt synet av de fine frynsete tulipanene jeg kjøpte på fredag. Skrev handleliste, vasket tøy og skrev grevlingkort. Hørte på radio, så på nett-TV, redigerte piercingsmykkebilder til Pinpoints nettbutikk, og hadde en timeslang livesending på YouTube-kanalen min, bare sånn for å teste det ut (takk til dere som så på! Neste gang annonserer jeg litt god tid i forkant). Kokkelerte fram digg middag, vaska badet og slappa av. Sånn skikkelig daff søndag, i grunn! Veldig, veldig deilig, må jeg si :-) Håper dere hadde en bra helg!

IMG_0907

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.