Home » Piercingrelatert » Gull og glitter, og andre fine skatter

Gull og glitter, og andre fine skatter

Ikke det at jeg skriver så voldsomt mye om piercing og piercingsmykker, enda jeg tross alt jobber på Pinpoint Piercing, men nå har jeg da altså laget en egent kategori her inne som heter Piercingrelatert. Der kommer alle framtidige innlegg som handler om piercing og/eller piercingsmykker til å havne, sånn at de av dere lesere som også er interessert i sånt, lett kan finne fram :-)  Hva passer vel da bedre å innvie kategorien med enn et bilde av (noen veldig få) av våre mange piercingsmykker? Dette er noen av mine favoritter:

Alt dette, pluss masse mer, kan fåes kjøpt i vår nettbutikk eller på studioet vårt i Torggata 11 her i Oslo.  Alle våre smykker er av den beste kvaliteten som er å oppdrive innen piercingsmykker, og alt er produsert av voksne mennesker som faktisk får ordentlig betalt for jobben de gjør. Håndpolerte smykker, ordentlig innfattede stener, metaller av implanteringsgrad.. Kvalitet koster kanskje litt mer, men da har du til gjengjeld smykker du kan ha glede av i mangemange år, som er bra for kroppen din og produsert på en rettferdig måte! Hos oss står hygiene, utførelse, smykkekvalitet, og service absolutt høyest :-)

Husk at om du handler i nettbutikken, og vil spare noen slanter, kan du bruke rabattkoden MEWKID i kassa for å få 15% rabatt på det du kjøper. Det går også an å bestille varene på nett, for så å hente dem på studioet (så slipper du frakt også!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kjøp, kjøp! Du kommer ikke til å angre. Jeg har dem jo selv, og elsker dem! Spiralene er sååå fine; kjedelig at de ikke kommer i min størrelse i den fargen (ergo: misunnelig!)

 1. Jeg tror kanskje jeg har sagt det før, men de med kirsebærblomster og puslebrikker er mine favoritter! Og så de store spiralene, for de minner meg om adresselinje-ikonet jeg har valgt på bloggen min, hihi. Slike kan man kanskje bruke selv om man bare har vanlige hull i ørene?

 2. er litt med piercnger som med tatoveringer, har man en vil man ha fler…har så lyst til å vide ut ørene mine! bare kjipt diabetesen min ikke er sånn veldig gira. oh well…

 3. Merker at øra mine dør etter å bli utvida igjen, Hehe.
  Har brukt altfor tunge øredobber i det siste, så de har utvidet seg heftig i det siste ;)

  1. Kanskje de burde få vilja si? Er lett å strekke dem opp igjen, siden du har hatt dem strukket tidligere.

   1. Hehe, ja det frister utrolig å la de få vilja si.. ;)
    Øra mine strekkes utrolig lett, så ville ikke være noe problem ;)
    Får se om jeg ikke strekker de litt diskret, sånn at det ikke vises så veldig, revisorstudent og greier så potensielle arbeidsgivere ser mye på utseendet.
    Men får se hva “øret” bestemmer seg for :P

 4. Lurte på om jeg kunne spørre deg om en ting, jeg har veldig lyst til å ta septumpircing, men har ikke lyst til å ta hel ring, hvis du skjønner ;) Mer sånn hestesko? haha. Går det ann, eller må man ha ring en periode og så skifte ut? På forhånd, takk for hjelpa:)

  1. Hallo Christine! Hos oss på Pinpoint kan du velge om du vil ha en ring med kule, en såkalt retainer eller en hesteskoring når du piercer septumen din :-) Det er nok forskjellig fra studio til studio, men hos oss kan du i alle fall det. Les gjerne innlegget vi skrev om septumpiercing på Pinpointbloggen en tid tilbake: http://pinpoint-piercing.blogspot.no/2011/03/septumpiercing.html Der finner du mye nyttig informasjon som kan være kjekk å vite før du pierces :-)

Kommentarer deaktivert.