Home » DIY » Interiør » Grønne fingre i et grønt hjørne

Grønne fingre i et grønt hjørne

I mars blogget jeg om at jeg hadde tatt stiklinger, og sådd noen frø, i en liten spirekasse. Syv av ni har klart seg, og blitt riktig så fine, og idag var dagen for å plante de over i større potter. Vi rigget til en papirpose på stuegolvet, og satte igang med jord, potter og potteskjulere:
IMG_3800
Benken vi kjøpte på IKEA tidligere i uka, skrudde Åsmund sammen igår, og den har fått bo ved et store stuevinduet. Vi har ikke vinduskarm der, så den får være en liksom-vinduskarm. Alle sammen fikk de plass på benken, og større planter på pidestallene rundt. En riktig så grønn krok har det blitt!:
IMG_3807
Åh, nå blir det spennende å se hvor mye de kommer til å vokse, om det blir noen blomstring på noen av dem, og på å se hvor stor klatreplanta bakerst i bildet blir! Jeg tror plassen ved vinduet blir veldig fin for dem, så lenge vi passer på å vanne godt, og å skjerme dem litt på veldig varme og solfylte dager. Fingers crossed!:
IMG_3813
Ble det ikke fint? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk! Nei, det var det. Hoho! Det er ekstra koselig med disse stiklingene, merker jeg. Er spent på hvordan det endelige resultatet blir!

  1. Så fint! Omplantet våre spirer til større krukker i dag også, så nå er hele vinduskarmen full! Vi gikk litt bananas, og har hele 18 spirer, og 6 til som just er plantet (litt i seneste laget) (!). I tillegg ble det med én bifftomatplante, og en snackpaprika fra plantasjen i dag, så da har vi tre store planter også! Det er så hyggelig :D

    1. Tusen takk! Hoho, wow, det får’n si. Godt jobba! Blir nok spennende å følge med på hvordan det gror seg til. Lykke til (planter er så hyggelig!)!

Kommentarer deaktivert.