Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Grønn aventurinkvarts

Grønn aventurinkvarts

Aventurinkvarts øresmykker
Igår kom et par tuneller jeg hadde bestilt i grønn aventurinkvarts fra Evolve, via jobb! De er litt mørkere grønne enn de vi har/har hatt inne tidligere fra en annen leverandør (bildet til venstre), men jeg må si at jeg likte dette paret veldig godt allikevel. Skikkelig herlig mosegrønn farge! Dessuten er poleringen på dem helt upåklagelig, noe som gir en silkemyk overflate. Tommel opp! Ringen jeg har i øret er Myla fra BVLA i 14kt gult gull som jeg hadde i septumpiercingen tidligere, forresten. Gjenbruk, gjenbruk, hoho! Fine, eller hva? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. De kledde du! Jeg kan ingenting om sånt, så jeg bare lurte på om du tar de ut når du sover?

 2. De var kjempe fine! Er de tunge?? Er så slitsomt, mine hull trekker seg sammen så fort… Vil gjerne sove uten, men er redd jeg våkner med en annen størrelse :p

  1. Tusen takk! Nei, de er lette som fjær, sånn ca. I små størrelser er ikke stein noe tunge, men de blir jo en god del tyngre jo større de blir. Så kjedelig! Har du vært på størrelsen du er på nå lenge??

   1. Hvilken str har du?:) ja har hatt denne str i et år … Trodde liksom det skulle gå an nå men nei :(

    1. 16mm. Da pleier det å gå, men det er veldig individuelt det der. For noen funker det dessverre ikke å være uten smykker over tid i det hele tatt!

     1. Har 16 jeg og.. Litt frustrerende, for det er såååå deilig å ha “øra fri” i dusjen.. Men allerede etter en dusj så er det litt vanskelig å få pluggene inn igjen.

     2. Ser den! Har du flere par smykker du bytter på, eller kun et par? Kanskje i så fall dette ene paret er litt dårlig utført/med litt for brede ytterkanter?? Det vil i alle fall forklare hvorfor det er vanskelig å sette dem inn. Kjedelig uansett!

Kommentarer deaktivert.