Home » Risør » Grå lørdag i vårgrønne Risør

Grå lørdag i vårgrønne Risør

IMG_4746
Sekstende mai har hatt et grått skydekke over seg, i alle fall her i Risør, og jeg har fått minst ti regndråper på nesetippen. Allikevel tilbrakte jeg en del timer i sentrum i formiddag og utover ettermiddagen. Det hører liksom med til Risørvisittene; minst én dag i sentrum for å titte i butikker, handle noe godt hos bakeren og å besøke mormor og bestefar. Sånn som idag! I bruktbutikken (som jeg alltid må innom!) fant jeg som vanlig noen små skatter, og innkjøpene fra idag skal jeg dele med dere seinere.

I skrivende stund er mamma i gang med middagsmat, i kveld kommer min onkel og hans kjæreste på besøk, og jeg er forventningsfull for morgendagen. Jeg synes det er så bra at at jeg har blitt glad i nasjonaldagen med årene! Før likte jeg absolutt ikke 17. mai, men er det altså andre boller. Det skal bli så hyggelig! Risør på 17. mai er ganske så magisk, nemlig. Ha en fin lørdagskveld!

IMG_4714 IMG_4715 IMG_4716 IMG_4724 IMG_4748 IMG_4752 IMG_4764 IMG_4772

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.