Home » Helgekos » Göteborg og bloggfri helg

Göteborg og bloggfri helg

IMG_4391
Bilde fra februar 2015 i bloggarkivet

Hey!
Nå når dette innlegget postes, er Åsmund og jeg på bussen på vei til Göteborg, hvor vi skal tilbringe helga. Egentlig hadde jeg planlagt å være superflink, og lage klar flere bloggposter som skulle postes automatisk i løpet av helga, men den gang ei. Så, da blir det like godt en liten helgepause her inne, mens vi koser oss i Sverige! Jeg kommer nok til å oppdatere Instagram da, så dere som har lyst på litt Mewkid-påfyll i helga må gjerne følge meg der, eller klikke dere inn her: https://www.instagram.com/mewkid

Uansett! Som vanlig kommer jeg til å knipsa masse bilder på turen, og komme med mange Göteborg-bloggposter i uka som kommer. Jeg håper dere får en finfin helg, med hva enn dere skal fylle den med :-) Snakkes!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. God tur! En Sverige tur frister meg også, så jeg gleder meg til å se bildene slik at jeg får enda mer inspirasjon til å ta turen :) Sverige er jo kjempe flott.

 2. Kos dere så utrolig mye i Göteborg!

  Forresten jeg vil gjerne se en oppdatert piercingsmykke samling, typ et innlegg om piercingsmykkene dine da. Vet at du har flere gamle innlegg med dette, men vil gjerne se hvordan samlingen ser ut nå. Det inkluderer forresten også smykker til septumen og slikt også ^^ Om du har lyst til å lage det da såklart :)

  1. Takk, vi hadde det knall!!
   Hmmm, kanskje det? Det er litt stress med nesesmykkene, fordi jeg ikke har bra nok makro-objektiv (etter min mening), og dermed ender opp med å bli lite fornøyd med det ferdige bilderesultatet. Meh! Men, vi får se!

 3. Hei Ina! Beklager å måtte stille dette spørsmålet i dette innlegget. Er litt desperat.. haha. For en stund siden tok jeg piercing i nesen. Ble da som vanlig kirurgisk stål. Jeg ønsker da å kjøpe meg et nytt smykke til nesen min. Jeg tar ikke sjansen på å kjøpe “billig greier” da jeg er ganske redd for betennelse (tåler ikke å ha falske smykker i ørene da jeg får betennelse av det), hva er det jeg må gå for da? Finnes det andre alternativer enn sølv/gull?

  1. Hei Anonym! Jeg ville ikke ha brukt annet enn titan og nikkelfritt gull, og unngått sølv, stål eller andre materialer, hvis det er sånn at du er følsom ovenfor nikkel. Anbefaler deg å ta en titt på denne informative teksten om smykkekvalitet/materialer: http://www.pinpoint-smykker.no/sider/materialer
   Våre smykker er helt sikre å bruke, og vi har et greit utvalg i nettbutikken vår (http://www.pinpoint-smykker.no/butikk/titan/labreter/gjengelos-1-mm), og mer til på studioet:-) Håper dette var til hjelp!

Kommentarer deaktivert.