Home » Innkjøp og gaver » Göteborg-innkjøp

Göteborg-innkjøp

Påfyll med Lush-parfyme og en hodebunnsolje til Åsmund. Kopphåndkle fra Gudrun Sjödén, Läkerol med ingefær og lime, knestrømper i fine farger med humlemotiv på, Totoro-strykemerke, Mummi-kjøleskapsmagnet, Mummi-pepperkakeform, og to forskjellige lukteviskelær:
IMG_2730

Og, en vintagejakke i ull, med puffermer, og en bag fra Beyond Retro:
IMG_2745

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så søte innkjøp! Hvordan er holdbarheten på Lush-parfymer sammenlignet med “vanlige” parfymer?

    1. Takk! Jeg minns å huske at det er 2-3 år (det står på dem når de er laget, samt best før), men de kan holde seg lengre enn det. Det er litt som med mat på de der, egentlig. Man får lukte seg fram til om de er freshe eller ikke, hehe!

  2. Åh, dei lukteviskelæra! Nostalgi på høgt nivå, hehe. Kjøkkenhandkledet var nydeleg (men det gjeld jo så godt som alle ting frå Gudrun Sjödén), og alle med respekt for seg sjølv burde ha eit Totoro-strykemerke. :)

    1. Jaaa! Vet du, det er en søt historie bak de lukteviskelæra. Jeg tror det var det første året Åsmund og jeg var kjærester, og så kom det til jul, bursdag eller noe lignende, hvor han spør hva jeg ønsker meg. Jeg svarte lukteviskelær, og siden den gangen har han sett etter det “over alt”, hihi! Og endelig fant vi, etter omlag 12 år! Hoho, ja, jeg gleder meg til å feste det på å dongerijakka mi!

  3. Å! Den jakken var fin, knallfin farge, tipper den er rålekker på deg! :D
    Og gøy med litt av hvert annet – har selv pepperkakeformen, lagde både Mummihuset, og hadde Mummifigurer hengende i vinduet i jula nå :-)

Kommentarer deaktivert.