Home » Hverdagsblogg » Glitrende planer for høsten og vinteren

Glitrende planer for høsten og vinteren

Høsten og vinteren er kjempefine, men som regel litt dystre. Jeg merker i alle fall alltid at humøret blir litt mer labert på den tida av året, og jeg er garantert ikke aleine om det her til lands! Derfor har jeg vært lur og sikra at årstida fylles opp med trivelige ting!:
moro

– I september reiser jeg med de flotte kollegene mine på en weekendtur til den svenske hovedstaden! En helg i Stockholm med bare kos, god mat, storbyliv og hygge. Det ser jeg virkelig fram til!
– På APP-konferansen fikk jeg en ny venn fra Denver i USA (vi har skrevet og videochatta hver dag siden, hehe!), og i oktober kommer han på Oslo-besøk i en uke!
– Den uka skal fylles opp med bra ting, og jeg har blant annet ordnet oss billetter til å se Mø (yay!) og Kampfar (svartmetall er ikke min greie, men han digger det!). Det blir stor stas, og jeg teller ukene fram til da allerede!
– I februar opptrer Mew med det danske symfoniorkester i København, en helt spesiell konsert jeg bare MÅTTE få med meg, og vips, så blir det København-tur på Åsmund og meg i februar. Om jeg gleder meg?! Ehh, JA!

Ellers planlegger jeg å sette i gang med å se en TV-serie, begynne å lese en bok, drikke mye god te, invitere venner på besøk, dra nytte av dagslyset når det er der, gå turer i Botanisk Hage og se landskapet der endre seg gjennom årstidene, lage (og spise) mye god mat, og få til nok Ina-tid.

Hva er deres planer for å gjøre høsten og vinteren bra?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Herlige høstplaner!
  Det er sant, sommeren kan flyte fritt, mens høst, vinter og mørke må ha noen planer.

  Selv har jeg fylt opp teskapet mitt (som om det ikke var fult nok;) ), da ene butikken her hadde 70% på te fra Te-tøsene. Så jeg skal selvsagt kose meg med den.
  Har fått flere sitteplasser i stua, så nå tenker jeg ennå mer besøk/ lunsj med venner.
  Bruke tiden til å lære meg Yoga (kanskje ta et kurs), gå dypere inn i meditasjon.
  Strikke meg ei lang, god fargerik kofte.
  Og starte ett av de fotoprosjktene jeg har tenkt lenge på.
  Og til slutt planlegger jeg en tur bort. Bare en dag eller to. Trenger ikke reise så langt, siden jeg reiser med barn. Men bare for å få litt miljøforandring.

  Ha ei finfin helg Ina

  1. Åh, det der høres ut som veldig fine planer!! Jeg kunne også tenke meg å begynne med yoga, egentlig. Og te blir ikke feil, hoho! Lykke til med alle prosjektene; uansett utfall, er det gøy å ha ting å bedrive tida med! Ha en finfin helg du også!

 2. Høsten er en koselig tid :)
  Denne høsten blir litt annerledes for min del. Ble nylig diagnostisert med brystkreft, så i år blir det nok mye inn og ut av sykehuset for behandling. Men jeg SKAL bli frisk, så da er det bare å ta det som det kommer. Blir uansett mye tid til tv-serier og kakao under pleddet!

  1. Ja, den er det! Åi sånn, ja, da blir det virkelig en annerledes høst! Men, jeg er sikker på at du, som du sier, skal bli frisk. Jeg håper behandlingen går så fint som den kan, og at du klarer å kose deg innimellom slagene! Sender deg masse lykkeønskninger og klemmer, og krysser fingrene for deg!!

 3. Ser ut til at du skal kose deg maks! :) Mine planer er å trene meg opp til 1.gangs tjenesten som jeg skal på i April, reise til New York, se the cure live i Oslo, kose meg i høstmørket, planlegge halloween fest, se på at trærne skifter farge og rett og slett nyte høsten og vintern for alt den er verdt <3

  1. Gjett om, hoho! Ooohh, skal si din høst også er fullspekket! Spennende med førstegangstjeneste, og New York blir sikkert knall! Konsert også… Og fest! Hurra for fine stunder i vente!

 4. Åå, herlige planer! Gleder meg allerede til blogginnleggene om alt det spennende du skal fremover :)
  Jeg gjør også som deg, legger planer for hele høsten og vinteren sånn at jeg orker å stå opp hver dag. De er som følgende (smiler mens jeg skriver dette fordi jeg gleder meg så):
  September: reiser til Valencia med kjæresten
  Oktober: jentetur til København med mamma
  November: to konsert-helger
  Desember: julekalender, jule-te, julemusikk, juletre, JUUUUL og hjem til familien <3
  Januar: ta fagprøven og forhåpentligvis stå glad med fagbrevet i hånda hihi.

  Ha en super helg, vakre deg. Klem!

  1. Hihi, så koselig å høre!! Oh, så gøy med reiser! Køben på deg også, herlig!! Hvilke konserter skal du på?? Og oooh, så spennende med fagbrev! Krysser fingrene for deg! :-D Tusen takk, det samme til deg!!

 5. Hva synes Åsmund om at du får deg nye guttevenner som skal komme på besøk osv? Er det lite sjalusi i forholdet deres? :)

  Digger bloggen din.

  1. Det synes han naturligvis er helt fint, hvis ikke hadde det ikke skjedd. Nei, etter alle disse årene er det heldigvis ikke noe mer sjalusi igjen i forholdet vårt (hurra!)! Tusen takk for det!

 6. Har nesten ikke fått med meg at det er straks høst, det var jo nettopp midtsommer :-(
  Har ingen spesifike planer, men tenker meg ut å gå litt i fjellene med samboern når det er vær til det, kanskje endelig få bruke mer av teltet vårt :-)
  Kanskje ett par dagsturer til Trondheim og besøke student venninene mine
  Begynne å kjøpe Lush-såper! Det har nesten blitt en tradisjon å kjøpe såper, badebomber ++ fra Lush på høsten og mot jula

  1. Nei, jeg vet!! Sommeren går altfor fort, spør du meg. Trondheim er så fin, særlig om høsten. Kos deg masse med planene dine; Lush-ting slår uansett ikke feil!

 7. Hei!

  Har du forslag til en shampo (i flytende form) fra Lush til typisk nordisk, tynt hår? Ønsker mer volum :)

 8. Så fine planer! Særlig det med å få til nok tid til seg selv… Det skal jeg også jobbe med!

  Av store ting skal jeg en uke på jobb til utlandet, på et prosjekt jeg syns er veldig spennende og viktig, og en liten uke til Paris for å henge og være turist på egenhånd på dagtid og ha kvalitetstid med en venninne på kveldstid. Også skal jeg begynne på på DJ-kurs! Og bestemt meg for å komme til pinpoint for å ta et nytt hull i øret!
  Av hverdagsting tenker jeg som deg; drikke masse te, lese bok, lage god mat og bake, være i aktivitet som gjør meg glad, sove nok (og finne en god soverytme), og sette av egentid. Og ikke minst prøve å få studiene inn i en ramme, slik at det blir mer som en fast jobbdag (med begrenset antall timer) enn en guffe som glir utover og guffer ned store deler av døgnets tjuefire timer.

  Så fint med dette innlegget, som fikk meg til å tenke over og skrive ned dette. Takk for inspirasjonen!

  Heia oss og heia tiden mellom nå og våren! <3

  1. Tusen takk for at jeg fikk inspirere og sette igang en tankeprosess! Woho, både reise, DJ-kurs og piercing, det virker som en lovende høst! Det blir sikkert veldig spennende og moro :-) Lykke til med både det, og med studiene! Heia, heia!

Kommentarer deaktivert.