Home » Risør » Gledelig gjensyn på en julimandag

Gledelig gjensyn på en julimandag

Mandag fikk jeg tilbrakt et par timer med ei fining som jeg ikke hadde sett siden påske. Fineste Silje Elisabeth!:
IMG_1829
Silje Elisabeth har hatt sommerferie i Risør i en god stund allerede, og reiser nå tilbake til jobb i Bergen. Med andre ord er jeg veldig glad for at vi fikk truffet hverandre, om enn for bare noen timer! Det blir gjerne lenge mellom hver gang vi treffes, men det er allikevel alltid som om tiden har stått stille siden sist møte. Sånn er det med gode venner!
IMG_1834
Vi kjøpte is og satte oss på en benk på Solsida for å skravle, kose oss med is og myse i sola:
IMG_1817
Å prate om løst og fast siden sist var utrolig hyggelig, og jeg merket at jeg ble så glad av å være med henne igjen:
IMG_1798
Heyyy!:
IMG_1813
Etter et par timer måtte hun videre til andre gjøremål, men først fikk vi gitt hverandre en goood adjøklem!
IMG_1835
Hjemme fant jeg meg tilrette på verandaen, innsmurt i et tykt lag solkrem i en solstol. Nydelig!
IMG_1788

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.