Home » Stas og moro » Gladnyhet, oh yeah!

Gladnyhet, oh yeah!

Åh, som jeg har gledet meg til å fortelle dere dette….. VI HAR SOLGT LEILIGHETEN VÅR!!!

IMG_1182
Illustrasjonsbilde fra april i fjor, for å vise sånn ca hvor hoppende glad jeg er :-)

Kontrakten ble signert idag, alt er i boks, og vi har altså solgt hjemmet vårt!
Tirsdag i forrige uke var det budrunde, og i formiddagstimene da den pågikk, var jeg så spent at jeg tror jeg holdt på å fly på veggen mens jeg holdt på med morgenrutinene på jobb. Da Åsmund ringte meg like etter tolv, og ivrig kunne meddele at vi hadde solgt, og til en riktig så fin pris også, kunne jeg ikke annet enn å juble. Åh, gjett om jeg er både letta og glad, da!? Det er som om hundre kilo er løftet fra skuldrene mine nå, og selv om det mildt sagt blir nervepirrende å gå inn i kjøpe-prosessen nå, med budrunder og det hele, er vi i alle fall godt og vel halvveis på veien nå. Hurra, hurra, hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.