Home » Lush » Gladnyhet for Lushfans

Gladnyhet for Lushfans

Dette er sikkert ikke så spennende for dere som ikke er Lushfrelste, men for oss andre….:
Untitled-1

Sandstone var en høyt elsket såpe blant Lushfans her i Norge, men solgte nok ikke godt på verdensbasis, og ble tatt ut av produksjon for noen år siden. Nå er den, sammen med noen andre skatter fra tilbake i tid, atter en gang på plass i butikkene. Jippi! Sandstone har, som navnet tilsier, masse sand i seg, og det er det som gjør at jeg liker den så godt. Den er nemlig helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k å skrubbe overarmer, lår, føtter og rygg med! Får bort alt av nupper, døde hudceller og gjør huden silkemyk. Jeg har spinket og spart på noen biter jeg har fått venner til å kjøpe for meg i USA (hvor den fortsatt har vært i produksjon), men nå kan jeg endelig bruke den så mye og ofte som jeg bare vil. Hurra for små hverdagsgleder!

Stikk innom din nærmeste Lushbutikk, eller i nettbutikken her, for å ta en titt på den!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Denne skal jeg prøve :-) Lenge siden siste Lush-runde, så da er det på tide!

 2. Gjorde mitt aller første Lush-kjøp noensinne i forrige uke, var dessverre bare gave til søster, men helt klart noe jeg skal teste ut selv. Kanskje denne er fin å begynne med da? :)

   1. Tiny hands, etter at hun hadde smuglånt min håndkrem i flere måneder ;) Smuglåner litt av den nå, den er jo så bra!

  1. Nei, den er nok for grov til det! Prøv Let the Good Times Roll ansiktskrubb i stedet. Den er finkornet og passe grov, og spesielt laget for ansiktet.

 3. *Lykke!* Nå vet ihvertfall jeg hva jeg skal bruke noe av gavekortet jeg fikk i bursdag på:D
  Har selv en bitteliten bit igjen, spart skikkelig og håpet at en dag, ja en dag da kommer den igjen! ÅÅÅhåhå :D

  1. Hohoho, ja! Gratulerer med dagen som var! Så koselig med Lushagavekort i presang. Håper du hadde en fin bursdag!

   1. Tusen tusen takk! Hadde det veldig koselig!:)
    Ja, det gavekortet ble jeg så glad for! Virkelig en koselig presang å få, spesielt når vedkommende jeg fikk det av vet hvor glad jeg er i Lush!:)

    1. Så koselig å høre! Og veldig hyggelig gave da, ja. Så bra å ha folk som det i vennekretsen!

 4. Kjøpte denne etter å ha lest dette innlegget, og den er helt super! Huden blir silkemyk :-) Den har også gjort veldig fine ting for den urene huden kjæresten min har på ryggen (pluss at han elsker å bli skrubbet hihi)

Kommentarer deaktivert.