Home » Stas og moro » Gjett hva? Jeg har intervjuet Mew!!

Gjett hva? Jeg har intervjuet Mew!!

Eller, i alle fall vokalist Jonas Bjerre og bassist Johan Wohlert fra Mew! Kjekke karer, eller hva?:
mew
Lykken ville ha det til at jeg kjenner Janne fra da vi begge jobbet på Lush (henholdsvis Byporten og Strømmen), og Janne er redaktør av nettstedet 730.no. Hun hadde blitt kontaktet av Petroleum Records (selskapet som representerer Mew i Norge) om 730.no ville gjøre et intervju med Mew. De skulle nemlig på en dagstur til Oslo, for å opptre på Senkveld (som spilles inn torsdag ettermiddag hver uke). Da var det altså satt av noen timer hvor bandet ville være tilgjengelig for intervjuer, og det var da dette som var greia. Blablabla. Poenget!: Janne var verdens snilleste, og lurte på om jeg kunne være interessert i å gjøre det intervjuet for dem. Om jeg sa nei? SÅKLART IKKE. Etter litt teksting og mailing fram og tilbake, fikk jeg ordnet meg litt fri midt på dagen idag, og trasket ned til Angst Bar, hvor jeg skjelvende kjøpte meg en kopp kaffi, og rigget meg til i en uforstyrret og skjermet krok:
IMG_9567
Dere som har lest bloggen en stund har fått med dere at jeg er sånn ca verdens største Mew-fan/Frenger (neida. Joda. Hvor kommer bloggnavnet fra, liksom?), og har vært så heldig å hilse på Jonas fire ganger tidligere, og det komplette bandet en av disse gangene, i løpet av de 12 årene jeg har vært fan. Uansett: Jonas og Johan dukket etter litt opp, og vi satt skjermet til, bare oss tre, og drakk kaffi mens vi pratet litt om løst og fast. Så satte jeg i gang lydopptageren på mobilen, og startet intervjuet. Spørsmålene hadde jeg forberedt kvelden i forkant, og det gikk som en lek! Det var utrolig hyggelig og morsomt, og spørsmålene ble besvart utrolig utfyllende av de flinke og blide karene. Det hele føltes mer som en lang samtale gamle kjente imellom, enn et intervju. Knall!
IMG_9569
Vi hadde det så hyggelig at jeg rent glemte tida! Intervjuet i seg selv stoppet på 34 minutter, hilsen lydopptageren, mens det hadde gått i alt rett i underkant av en klokketime da vi klemte hverandre adjø, og de måtte skyndte seg videre til nye intervjuer og TV-opptredenen. Tenk, en hel uforstyrret time, bare jeg og dem! Det er fortsatt helt uvirkelig, for jeg har jo drømt om dette siden den gang jeg satt på barnerommet og gråt til Frengers-plata deres i 2003.. I alle disse årene har jeg drømt om noe som dette, og så skjer det virkelig?! Og så ble det så hyggelig og vellykket, på toppen av det hele! Wow, det er ikke til å tro!
IMG_9571
Nå har jeg allerede hørt igjennom lydsporet jeg tok opp én gang, og gleder meg til å sette i gang med å skrive ned intervjuet. Jeg kommer naturligvis til å vise det fram til dere her når det er på plass på 730.no! Så gleder jeg meg vilt til den nyeste plata, +,  dumper ned i postkassa (selv om jeg har smughørt, iiik!!!) 27. april, og til å se dem på Skral Festival til sommeren! Dette ligger an til å bli et knakende bra Mew-år!:
IMG_9591
Sjekk ut Senkveld i morgen kveld for å se dem fremføre The Night Beliver (kjempefin!),
og følg Mew på Facebook for oppdateringer fra dem! MewMewMew!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. TAKK! Jeg er mest glad, hoho! Det var så avslappet, hyggelig og fint. Kunne ikke ha blitt bedre at all! Det virket som om de synes det samme også, og at de likte spørsmålene jeg hadde forberedt. Det er i alle fall kjempebra hvis så er tilfellet! HURRA!

 1. å så heldig du er som fikk møte idolene dine igjen! dette var virkelig KULT!

 2. WOW! Ikke bare blir du selv intervjuet, du gjør intervjuer selv også, hoho! Dette må jo ha vært enormt, Ina – gratulerer og hurra!

  1. Tuuuuusen taaaakk! Ja, det er fortsatt helt uvirkelig. Som en drøm! Tror ikke det går helt opp for meg, enda. Hører på opptaket om igjen og om igjen og blir så glad. Iiik!

 3. Åh wow, så sykt kult!! Digger Mew, de er så bra! (tror det var du (for noen år siden) som gjorde at jeg første hørte om dem, så; takk! haha) Men åh, så heldig du er. Og så bra at det gikk fint! :D

  1. Tusen takk! Ja, det kan veldig godt stemme! Det er fortsatt helt surrealistisk og vilt altså. ÆÆÆ! Så fornøyd!

 4. Åh shit, så sinnsykt kult! :D Jeg vet ikke om jeg hadde turt å intervjue noen jeg virkelig beundrer faktisk, hadde sikkert stotra og vært klein som en annen idiot :p Men kan tenke meg at det er stort!! So happy for you! :D

  1. Ihihih, taaaakk! Jeg er sååå glad! Jeg hadde jo møtt dem (særlig Jonas) litt fra før, så det var nok en stor grunn til at det gikk så bra. Tror det hadde vært ganske ille om jeg hadde skullet intervjue dem, uten at jeg hadde møtt dem!

    1. JA! Har drømt om det i 12 år, og aldri trodd det skulle skje. Og så skjer det! Utrolig altså. Og så føles det så naturlig og fint, og ja. Som å ta en kaffi med gamle venner, rett og slett. Megahygg!

Kommentarer deaktivert.