Home » Tilbakeblikk » Gjennom årenes løp

Gjennom årenes løp

jeje
Noe av det som er moro med å blogge, er å bla seg tilbake i arkivet. Som for eksempel å sammenligne innlegg og bilder fra denne dagen gjennom seks år (2012 ble riktignok 25. mai og ikke 29., men!)! På denne dagen for fem år siden, feiret jeg for eksempel Linda og Ivars bryllup, og på denne dagen for to år siden feiret Åsmund og jeg svigerfars 60 årsdag. Det er så fint å ha denne internettdagboka full av minner!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. En ting er i hvertfall sikkert: det ser ut som du foretrekker å ha blondt hår når det nærmer seg sommeren ^^,

    1. Hehe, javisst! Så mye jeg er i sol og sjø i sommermånedene, er det helt umulig å holde en fresh knallfarge synes jeg. Veldig deilig å slippe å tenke på å hårfarging når været er så fint!

      1. Haha, ja – driver å tenker på det samme. Håret blir nok blondt her og når den lillafargen jeg har nå har gått ut. Greit å slippe å tenke på at fargen lekker ut hver gang man skal bade – haha :D

  2. Enig! Jeg har hatt lyst til å hoppe av bloggverden så mange ganger, men jeg tror det som holder meg igjen er akkurat dette arkivet med minner som man bygger opp. Det er så interessant å se livet gjennom årenes løp. Og nå har jeg jo et arkiv fra begynnelsen av vgs og opp til nå som avgangsstudent på høgskolen. Litt har skjedd. Man tenker liksom “det kan jo ikke stoppe her” heheh.

    1. Skjønner deg veldig godt. Jeg har hatt et par ganger med sånne tanker selv, men alltid blitt værende. Blogging gir så mye, spør du meg!

Kommentarer deaktivert.