Home » Sponsor, Giveaway » Tatovering » Giveaway: Vinn gavekort hos Lille Hilde Tattoo! (Avsluttet!)

Giveaway: Vinn gavekort hos Lille Hilde Tattoo! (Avsluttet!)

lillehildetattoo IMG_71221

—– KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, LØRDAG 23. JANUAR, kl 14:15 ——

Snilleste og flinkeste Hilde sponser meg med et gavekort på tatovering hos henne! Hilde har en fargerik, søt stil og særegen tatoveringsstil, og holder til på Tro, Håp og Kjærlighet i Storgata 9, her i Oslo. Hilde har en behagelig tatoveringsteknikk, er profesjonell, serviceinnstilt og er et meget koselig vesen å tilbringe tid under nåla med. Så, litt info om giveawayen!:

Hva?:
Gavekort på 1000,– til bruk på tatovering hos Lille Hilde på Tro, Håp og Kjærlighet

Når?:
Vinneren trekkes om ti dager (lørdag 23. januar), og kontaktes på e-post, samt annonseres på bloggen

Hvordan vinne?:
1. Lik Lille Hilde Tattoo på Facebook (her), (og/)eller følg henne på Instagram (@lillehildetattoo her)
2. Legg igjen en kommentar på denne posten hvor du forteller litt om hvorfor nettopp du burde vinne,
samt din e-postadresse i feltet for e-post (viktig!). Og det var det!

Masse lykke til, hoho!
(Ps: Det er 18 års aldersgrense for å tatovere seg, uten unntak, og gyldig legitimasjon er påkrevd)


Selv har jeg forresten allerede en fin samling med tatoveringer fra Hilde, bare se her!:
lillehildetattoo-mewkid

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har såå lyst på en sleeve med enhjørning. Har et par tatoveringer fra lillehilde fra før. Er såå fornøyd. Please trekk meg!!!! Må på hotell og greier for å få tatt hos henne pga 6 timers reise én vei, så dette ville hjulpet… ????????

 2. Jeg ønsker meg veldig en liten tatovering i nakken. Jeg er 17 år nå, men fyller 18 år til sommeren, og dette gavekortet hadde vært perfekt å bruke på bursdagen min!

  Dette er en tatovering som betyr utrolig mye for meg, og som jeg har ønsket meg i fem år. Den har en utrolig stor betydning for meg, og er en veldig personlig ting. Tatoveringa jeg vil ha er et anker. <3

  Jeg ønsker å vinne denne fordi jeg har sett hva slags flotte verk hun har gjort, både på deg og andre. Jeg har ofte tittet inn på portfolioen hennes, og syntes den er utrolig bra.

  Håper jeg blir vurdert, selvom jeg ikke er 18 ennå, og ikke kan bruke den til sommeren, men det hadde ihvertfall vært dødsfett! Hihi! :D

 3. Åh! siden er likt! :)
  Jeg har veldig veldig skikkelig masse lyst til å vinne fordi jeg har hatt lyst på ny tattovering så lenge men hatt veldig dårlig råd på grunn av sykdom og tull. Stilen til hilde er perfekt for det jeg vil ta, og en søt, fargerik tattovering hadde virkelig lyst opp hverdagen min<3

 4. Jeg har lenge ønsket meg en tatovering, men pga begrenset økonomi har den drømmen aldri blitt oppfylt. Så jeg håper at den drømmen kan bli sann nå!

 5. Ååå håper på å vinne denne!
  Var og tattoverte meg hos Hilde i November, og jeg vil aldri tattoveres av noen andre enn henne! Hun var utrolig snill og søt gjennom hele timen min og behandlet meg helt fantastisk (pluss at mummitattoveringen min ble dritfin, og jeg vil gjerne bygge mer på den hihi) <3

 6. Jeg har lagt meg til merke hvor flink Lille Hilde er med tatoveringer av dyr, jeg liker i alle fall stilen utrolig godt, og hvis jeg hadde vunnet skulle jeg hatt en tredje kattepus et sted på kroppen :3 Jeg har nemlig et ønske om å få til å få tatovert katter i flere forskjellige tatovørers egne personlige tegnestil. Jeg har allerede to katter tatovert, så hvorfor ikke opprettholde trenden? ^^ Det er i hvert fall grunnen til at akkurat jeg burde vinne. Because cat. <3

 7. Å, så koselig giveaway!
  Jeg ønsker å vinne fordi jeg har planlagt en tattovering en god stund nå. Like før jul døde min bestemor etter et års kamp mot kreft. Tattoveringen skal være et minne om henne, hvor sterk hun var gjennom sykdommen, og som et symbol på hvor glad jeg er i henne. Siden jeg har ekstremt dårlig råd for tiden hadde det hjulpet stort med litt hjelp der. Likte tattoverings stilen hennes veldig godt, og den vil passe perfekt med det motivet jeg ser for meg. Håper jeg vinner denne :)

 8. Jeg liker allerede Hilde på både Facebook og instagram :-))
  Hilde gjorde min første tatovering (og holder på med min andre) og jeg har allerede masse andre planer jeg vil gjøre hos henne! Så gavekort hadde vært supert for å realisere nye, fine ting! :-))

 9. Jeg ønsker veldig å vinne fordi jeg har en tatovering som jeg faktisk tok hos Hilde; som jeg har lyst å føye noe på, men siden jeg nettop har fått leilighet så er det vanskelig å finne plass i budsjettet til nettop det. Og jeg hadde lyst til å overraske moren min med en tattovering som betyr noe om henne :)
  Håper på det beste og ha en finfin uke videre^^

 10. Jaaa! Så fin konkurranse!! Jeg har kjempelyst til å vinne!!! :D Jeg har hatt lyst på ny tatovering i flere år nå, og stilen hennes er virkelig midt i blinken!! Hadde vært helt perfekt! Hvis jeg vinner konkurransen skal jeg endelig kaste meg ut i det, og ikke prokrastinere i noen år til. Krysser fingrene!

 11. Så snilt av henne!
  Jeg synes jeg fortjener en ny tatovering fordi jeg har gått (rett og slett) lut fattig i godt over et år nå. Hvis jeg hadde vunnet gavekortet hadde jeg blitt så glad, å kunne sett frem til noe fint, med en kunst som varer evig. Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg kanskje kunne starte på supermario-sleeven som jeg så lenge har drømt om.
  *tvi tvi* :-)

 12. Åh, for en fantastisk giveaway!
  Likte allerede instagrammen hennes, men fb-siden fortjente også en like.

  Om jeg skulle vunnet så hadde jeg brukt det på en søster-tatovering, fordi jeg har den beste, fineste og sterkeste søsteren. Og jeg vil hedre henne med en tatovering :D

 13. Stilig giveaway! Tror jeg nettop fant min fremtidige faste tatovør! :D

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har hatt en kamp mot depresjon siden barndommen
  som jeg sakte men sikkert klarer å bekjempe <3
  Den fargerike bloggen til Ina har vært en av de tingene som har fått meg til å smile og inspirert meg når ting har vært tøft.
  Derfor har jeg ønsket meg en søt fargerik tatovering som får meg til å smile og som minner meg på om at ting blir bedre :D
  Jeg har ønsket det lenge men som student så har jeg ikke hatt så mye penger til overs :c

 14. Likt og følger!! Dette hadde vært utrolig gøy å vunnet!!

  Hvorfor jeg skal vinne? Fordi jeg føler det er på tide med metime! Etter jeg fikk barn og ble gift har jeg ikke hatt noe metime på 3 år. Så det hadde vært digg å vunnet. Og det skulle vært noe herlig fargerikt god sak! :D Å verken mann eller barn hadde blitt med inn til Oslo ;) hihi

 15. Jeg har veldig lyst på tatoveringer, men får lissom aldri fingeren ut.. Dette er jo en ypperlig sjanse for å komme ett steg videre på veien ^^, Stilen passer til en av tatoveringene jeg fantaserer om :)

 16. Har fulgt Hilde etter eg såg dei fine tatoveringene du har fra henne, og kunne gjerne tenkt meg å pynta kroppen min med ein tatovering fra henne :)

 17. Jeg har allerede en påbegynt piece fra Hilde, og jeg elsker den. Tatoveringene mine er for meg terapi da jeg sliter daglig med angst og depresjon, samt en kraftig fibromyalgi som gjør dagene fryktelig vanskelige. Hilde er ei fantastisk flott jente, og er en utrolig dyktig tatovør – gavekort eller ikke blir det uten tvil mer blekk fra henne. Men et gavekort hadde absolutt hjulpet en masse med å komme gjennom de neste ukene og kanskje føle seg litt mer fresh enn hva man gjør i dag.. :)

 18. Jeg har også tatovert meg hos Hilde fra før, og liker godt stilen hun har. Kunne gjerne tenkt meg å bygge på nåværende tattoo, men ettersom jeg må leve litt økonomisk om dagen er ikke tatovering noe jeg kan unne meg. Så et gavekort hadde vært kjempefint! :)

 19. Jeg har hatt suuuperlyst på en tatovering fra Hilde en stund. Har en venninne som har fått de fineste blomstene og en ugle på overarmen, så jeg har også lyst å legge til samlingen med fine farger fra Hilde :)

  *fingers crossed*

 20. Hurra! Også trekning på bursdagen min, hadde vært tidenes bursdagsgave!

  Jeg hadde time for å fikse på sleeven min hos Hilde i mai 2014, men så ble jeg gravid rett før og valgte da å avbestille timen! Nå er sønnen min snart ett år, og jeg synes det snart er på tide å få fiksa på den sleeven! Et gavekort hadde vært supert til formålet!

 21. Åh så gøy!! Utrolig gøy konkurranse :)
  Jeg har vært en fan av Hilde’s tatoveringer dødslenge, men hver gang jeg får spart opp penger har jeg uflaks og må bruke dem på voksenting som husleie, “ufrivillig” flytting og ting som er en konstant påminnelse om hvor dyrt Oslo og freelance livet er.
  Har selv en kjæreste som har en full sleeve laget av henne, og den er bare så kul. Hadde jeg vunnet hadde jeg nok falt en tåre i ren ekstase, for om det er noe jeg drømmer om er det å få en av Hilde’s nydelige og fargerike design på overarmen!

 22. Følger Hilde allerede på både Facebook og Instagram så steg 1 er vel gjennomført.

  Da er det bare steg 2; hvorfor bør nettop jeg vinne?
  Jeg har blekkdilla og har planlagt massevis at tattoveringer men det er en av de som skiller seg ut og er en av de tattoveringene jeg har hat mest lyst på og det er et portrett av min nydelige berner sennenhund Arnold som døde for snart 6 år siden.
  Han var min første hund, min største bestevenn og den som alltid var der når jeg var trist og lei.
  Før han døde hadde jeg egentlig planer om å ta et avtrykk av poten hans og tattovere det, sånn at jeg kunne ha et minne av han før han gikk bort, men alt skjedde så fort… en dag fant vi han liggende nede i kjellerstua klynkende av smerte og da vi tok han med til dyrlegen så fikk vi vite at han hadde fått akkut magekreft og at det var lite som kunne gjøres.
  Han ble avlivet samme dag og vi rakk aldri å ta det poteavtrykket.
  Han var en av mine aller beste venner, min trofaste følgesvenn gjennom en periode i livet mitt hvor jeg ellers hadde det litt vanskelig med meg selv, så han betydde ekstremt mye for meg.
  Det er noe helt eget å ha en trofast hund å støtte deg på når det virker som om ingen andre er der for deg.

  Jeg har lenge vært på utkikk etter en tattoveringsartist som jeg tror ville innfri de forventningene jeg har i forhold til å tattovere et portrett av Arnold, og helt siden jeg oppdaget de fantastiske arbeidene til Hilde så visste jeg at det måtte bli henne.
  Jeg er faktisk i ferd med å spare opp til denne tattoveringen allerede nå og hadde planer om å kontakte Hilde i nærmeste fremtid for å starte planleggingen, så denne konkurransen dukket opp på et helt perfekt tidspunkt for om jeg blir så heldig å vinne så er det mye lettere å gjøre denne drømmen til en virkelighet; så kan jeg endelig få Arnold foreviget i form av kroppskunst sånn at han fortsatt alltid kan være der for meg <3

 23. Åh, dette ønsker jeg meg! Jeg skal ta noen blomster på ryggen min, og elsker stilen til Lille Hilde. Jeg skal uansett ta den hos enten henne eller Marielle. Selv om jeg har en inntekt på under 5000 kroner i måneden, setter jeg alltid alle andre før meg selv, og da får jeg ikke spart noen penger jeg kan bruke på meg selv. Derfor kommer det godt med.

 24. Hei! Åå, for ein mulighet! Eg ynskje å vinne fordi eg har vert hos Hilde før og har så lyst tilbake for å gjere ferdig tattoveringa mi, men pga økonomi klare eg ikkje det :( uansett kven som får gavekortet er megaheldig, for Hilde er omtenksom, morsom og talentfull. Eg hadde lett latt ho tatovere det ho ville på meg :)

 25. Fordi Hilde rett og slett gjør de fineste tatoveringene! OG skal jeg tatovere meg mer, er det kun Hilde som gjelder :-)

 26. Jeg har utrolig lyst på ett gavekort hos Hilde. Hun ordnet en (litt stygg) Thailandtattoo på armen min til å bli fantastisk finfin, og jeg har lenge ønsket å bygge på med ett damefjes ved siden av. Men jeg har aldri nok penger, siden jeg er fibromyalgi-syk og får hjelp av nav for tiden. Hadde vært konge med ett gavekort, da hadde jeg blitt veldig glad. :D liker & følger på begge steder.

 27. Fattig student som ønsker en ny bit til min art nouveau-arm :) Vil gjerne at flinke Hilde skal få fortsette på den!

 28. Før jul mistet jeg min kjære chinchilla gjennom ni år. Han har, og har alltid hatt, en spesiell plass i hjertet mitt. Derfor kunne jeg gjerne tenke meg en tatovering til minne om han, på armen :-) Hilde har også en stil jeg liker godt, og hun ville passet godt til å tatovere det jeg har sett for meg! Jeg har alltid hatt lyst på en tatovering, men er litt nervøs for å gjøre det. Å vinne et gavekort ville gjort at jeg faktisk fikk ut fingeren og turte å gjøre ønsket mitt til virkelighet!

 29. Ååh hadde vert så morro og vinne :D Jeg har en utrolig stygg tattoo som jeg tok når jeg var 15 år ( er 24 nå ) og ville da brukt premien på å ta en cover up.

  Ha en fin dag videre :)

 30. Har lenge ønsket meg en ny tatovering og så er jo Hilde sin stil helt fantastisk. Elsker de hun har tatt på deg og har fulgt med på henne en god stund på instagram. Har startet et nytt år, men med depresjoner som fulgte med fra i fjor som jeg kjemper mot hver dag og holder motet oppe. Har før brukt tatovering som en slags terapi. Rart å si, men det hjelper meg, body modification generelt. Har ikke fått meg noe ny tatovering på over tre år nå og kjenner lengselen etter nytt blekk gro hver dag i meg.
  Jeg tenker å dedikere denne tatoveringen til moren min, som er den største inspirasjonen i livet mitt og som kjemper med meg, hver dag gjennom telefonen mot depresjonene mine og spiseforstyrrelsen min. Å stå alene om det er ikke lett, men hun hjelper meg virkelig, og hun fortjener en permanent plass på kroppen min.

 31. hadde vært supert å vinne dette! Har en plan for ny tatovering,som jeg har tenkt på veldig lenge. Men pga trangt studentbudsjett har jeg ikke fått tatt meg råd til det enda. Jeg ønsker en tatovering med farger, og de som Hilde lager ser så fargerike og fine ut! :D

 32. Siden er likt og har fulgt Hilde på instagram en god stund allerede!

  Hilde har kanskje ikke akkurat den stilen jeg foretrekker på meg selv, i og med at jeg egentlig ikke ønsker meg tatoveringer med farger, men jeg har et lite ønske om at jeg skal ha så mange forskjellige tatovører som mulig! Altså at all kunsten jeg skal ha på kroppen kommer fra mange forskjellige. Jeg har også et mål om å klare å få tatovert meg minst to ganger i året.

  Etter at jeg tok min første tatovering ble jeg så å si frelst, nettopp fordi selvtilliten og det behovet jeg har for å føle meg “som meg selv” ble mye, mye sterkere.

  Jeg er student og har et begrenset budsjett, så å vinne et gavekort hadde vært supert! Spesielt når bare det å ta toget til Oslo fra Kongsberg er en ganske stor utgift. Jeg er kanskje ikke den mest egna deltakeren ettersom jeg regner med det er flere som har mye bedre grunner enn meg til å vinne dette gavekortet, men det er jo alltids lov å prøve seg :)

 33. Jeg er student og har lite penger om dagen. Jeg tar lærerutdanning med norskfag, og har nettopp brukt alt jeg har på alle bøkene som trengs. (over 7000kr nye!!) Nå har jeg 94 kr å leve på i lang stund fremover, da det kom uventete utgifter som ødelagt bilbatteri og medisiner da jeg ble syk i jula. Jeg har tenkt på å ta en tattovering lenge, evt pierce meg, jeg trenger hvertfall en endring i utseendet mitt! Dette gavekortet hadde dermed vært GULL for meg :D

 34. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg lengter etter ny tatovering, jeg har ikke særlig god råd selv, og Hilde er superhyggelig! Hun tatoverte min første tatovering da pengene gikk til veldedighet (dyrebeskyttelsen eller noe lignende), og jeg elsker den like mye fortsatt. Planen er å dekke hele høyrearmen med insekter, og jeg trenger flere insekter på den.

 35. JA!:) Fordi hun har en veldig fin strek. Har ikke funnet noen andre i Norge med hennes stil, og har endelig oppdaget henne. Perfekt! (Slipper å reise til utlandet for å bli tatovert. Liker allerede på face og insta)

 36. Jeg følger allerede Lille Hilde på FB og Instagram. ❤ Elsker “streken” hennes og har planer om å ta to store tatoveringer hos henne, jeg må bare få somla meg til det.

  Et gavekort hadde hjulpet masse og garantert gjort at jeg fått ut fingeren ????

  *krysser fingre og tær*

 37. Jeg har alltid elsket tattoveringer, jeg syntes det er utrolig fint. Og jeg har alltid hatt lyst på det. Jeg har pinnet utallige bilder på pinterest og tegnet en hel bunke med tegninger som jeg drømmer om å sette rundt om på kroppen. Men jeg er student så økonomien min har aldri tillatt det. Jeg syntes Hilde sin Tattoveringsstil er veldig søt! Og det hadde Vært kjempe gøy å vinne gavekort hos henne! ????

  Epost: mona_kaos@hotmail.com

 38. Jeg ønsker meg gavekort fordi det hadde vært den perfekte måten å avslutte mine fem år med utdanning på. Arma mi trenger litt mer pynt, men det er allerede tre år siden sist jeg tok en tatovering. Jeg liker å la det gå litt tid mellom hver, for da blir tidspunktet en del av tatoveringen – så jeg kan dokumentere ulike deler av livet mitt utenpå kroppen. Å avslutte utdanning og gå ut i verden som den jeg skal være fortjener å bli markert på et vis, og jeg har allerede flere ideer til motiver som kan representere denne overgangen i livet!

  (stine.friis.hals@gmail.com)

 39. Håper du velger meg ???? Dette ville blitt en veldig koselig gave til meg selv. Jobbet hardt med meg selv i 2015, så syns jeg fortjener det. Pluss at jeg aldri vinner noe ????????

 40. Jeg har veldig lyst til å vinne! Fortjener å vinne fordi… to av tre eksamener før jul gikk litt dårligere enn forventet?
  Har en lengre tid ønsket meg tatovering, men ikke turt å gjøre noe med det. Ønsker meg en Mummitrollet-tatovering på leggen, om jeg vinner blir det noe av! :) Hilde har en tatoveringsstil som helt klart passer fint til et Mummitroll!

 41. Jeg mener ikke jeg fortjener å vinne, for det finnes sikkert mange der ute som aldri har tatt en tatovering før og som veldig gjerne vil ha sin første gjort av selveste Lille Hilde. Men jeg kan si hvorfor jeg har lyst til å vinne gavekortet; Jeg bor nå i Belfast, og her er det lite kreative tatovører. Ok, de kan tegne bra, men det er mer det samme om og om igjen. Lille Hilde er noe for seg selv, og det virker som ho vet hva som vil se bra ut på en person. Pluss at tatoveringene ho har gjort, de er helt sinnsykt gode! Jeg hadde følt meg litt stolt om jeg hadde kunne gått rundt med hennes kunst på en av armene mine, he he :)

 42. Hei! Jeg føler tattoveringene til Hilde inspirerer meg til å bli glad! Følger såklart på instagram og facebook fra før :) Jeg bare elsker de fargesprakende tattoveringene med motiver til å dø av!Jeg har så sjukt lyst på en tattovering fra Hilde og det hadde vært verdens beste kur mot vintermørket å kunne finne lykken med så vakker kunst på kroppen. Jeg er så sjukt bitt av tattoveringsbasillen og ville brukt et gavekort til det fulleste :) Jeg elsker å gi artister så frie tøyler jeg kan, for det er da jeg føler kunstnerne har mest plass til å utrykke seg, noe jeg føler er helt åpenbart morsomst for meg og tattovøren. Jeg håper jeg kan vinne et gavekort hos Hilde, fordi det kunne blitt en så fantastisk god start på året og en hel haug av tattoveringer fra henne i fremtiden for min del :)

 43. Lenge har jeg ønsket meg en tatovering, kanskje spesielt av Hilde. Jeg elsker stilen hennes, og den hadde passet perfekt til det jeg har i tankene. Jeg vil veldig gjerne tatovere noe som minner om min hjemkommune. For i sommer døde min 13 år gamle katt som jeg har hatt siden jeg var 7 år gammel og min kjære oldemor og familiens “høvding” dessverre også gikk bort.

  Som student har jeg dessverre ikke penger og avse til dette. Et gavekort hadde vært perfekt! Og i flere år nå har kjærsten min gått og misunt meg med sine tatoveringer fra Rico i Tønsberg. Kanskje dette kunne vært min tid for å skinne litt over han.

 44. Wow, for en fantastisk flott giveaway! Jeg har ikke egentlig noen bedre “grunn” enn noen annen til å vinne, føler jeg. Tok min første tatovering i desember og jobber fortsatt med nyforelskelsen rundt denne :) Som så mange flere her er jeg fattig student uten noen inntekt for tiden (og ei heller rett til studielån! :-( ), så noen ny kommer ikke på tale med det første. Så jeg legger inn et lodd her allikevel, i håpet :)

 45. Jeg ønsker meg sårt en cover up, og Hilde’s tatoveringer ser kjempebra ut. Jeg tok for mange år en tatovering av en liten sort katt, hos en lærling. Denne ble dessverre ganske mislykket, og ikke noe jeg er stolt av å ha på halsen. Den er veldig liten, så det er ikke så mye som skal til for å dekke over. Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg blitt utrolig glad og takknemlig! Hildes kjærlighet til dyr, og hennes fargesterke tatoveringer ser ut til å være midt i blinken! Håper håper <3

 46. Dette MÅ jo bare være tidenes råeste giveaway :) I mai skal jeg få oppfylt en drøm jeg har hatt i mange år, nemlig å dra på konsert med Adele, og det hadde vært helt fantastisk å kunne tatt en tatovering i forbindelse med dette. Et permanent minne av det jeg er overbevist om blir en uforglemmelig opplevelse! Et gavekort hos LilleHilde hadde virkelig vært prikken over i´en, og jeg krysser både fingre og tær for at jeg er den heldige vinneren :)

 47. Hei! Jeg må slenge meg på konkuransen jeg også! Jeg håper jeg vinner for å feire at jeg er ferdig med universitetsutdannelsen i Stavanger, og alle pengene jeg har går til Københavnflytting til sommeren

 48. Jeg vil vinne fordi jeg fortjener det! Hvorfor fortjener jeg det? Fordi jeg har vært snill pike og vært snill og hjelpsom med alle. Jeg ønsker å vinne gavekortet så jeg kan gi det i gave til min bestevenn som i lang tid har ønsket seg et tatovering, men pengene ikke har rekt til. Stilen til Hilde virker som en bra stil for bestevennen min. Krysser ringrene!

 49. Så flott giveaway -uansett hvem som vinner ????
  Jeg har et par tatoveringer fra før, ingen fra Hilde, men liker den lekne stilen :-)
  Med 5 barn (to egne og tre fosterbarn mellom 6-21 år) og en hektisk hverdag; en god anledning for Oslo-besøk, litt fortjent egotid og en luksusdag ville dette blitt for meg ????????????

 50. Jeg ønsker meg en tatovering av min første lundehund, omplasseringshunden Shiba. Hun kom til meg da hun var seks år gammel og var en veldig spesiell hund, som jeg stadig savner. Hun gjorde også at jeg engasjerte meg i arbeidet for å bevare av denne aller mest særegne av våre norske hunderaser. Jeg vet at Hilde kjenner lundehunden godt, og kjenner meg trygg på at hun er den som best kan yte Shiba rettferdighet.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10892591005&set=a.6483281005.16248.611811005&type=3&theater

  Hvis jeg vinner, vil jeg donere de 1 000 kronene jeg sparer til Norsk lundehund klubbs arbeid for rasen i Hilde og Inas navn. Og jeg vil selvsagt vise fram mesterverket for alle som vil se!

  Mvh. Bård

 51. Jeg ønsker en tatovering av glassmaleriet av prinsesse Peach fra Super Mario 64, da dette er et av mine favorittspill fra barndommen, og det er en vakker tegning jeg ønsker å ha på kroppen. Jeg synes Lille Hilde har den type stilen jeg ønsker en tatovering i, så det hadde vært utrolig kult om hun kunne ha tegnet og tatovert det jeg ser for meg!

 52. JAA Jeg vil gjerne vinne fordi jeg trenger litt hjelp til å gjennomføre et av mine nyttårsforsett for 2016: ta min første tattovering! Har ønsket å gjøre det lenge, men penger, skole (og det faktum at jeg er litt pysete) har stått litt i veien, men i år er jeg klar! Har dessuten lenge hatt superlyst på en tatovering fra Hilde; hun er råflink!

 53. Jeg har fulgt Hilde på instagram og facebook en god stund og synes hun er sååå flink. Har en plan for min neste tatovering, og har lenge tenkt at hun er helt perfekt for jobben! Jeg studerer kunst, og drømmen min er å bli tatovør selv. Når man er student blir det jo ikke akkurat masse penger til sånt, så dette hadde vært helt fantastisk å vinne! Har faktisk ikke vært inne på bloggen din på lenge, så var litt rart at jeg fant dette innlegget med en gang jeg gikk inn. Jeg tror det var skjebnen, altså.

 54. Åh! Dette hadde jo vore ein drøm som kom i oppfyllelse! Eg følger ho allerede på instagram og har lenge hatt lyst på ein av hennar fargerike flotte tattoveringar! Har planlagt at i år er året der eg tar min første tattovering, hihi! :)

 55. Jeg hadde likt begge sidene hennes fra før og har beundret tatoveringene hun lager i lang tid. Jeg vil veldig gjerne vinne ettersom en tatovering gjort av henne hadde tatt seg bra ut på kroppen. Jeg har fire tatoveringer fra før og har planer om mange flere, men grunnet dårlig studentøkonomi blir det nok en stund til. Derfor hadde det jo vært veldig fint å vinne dette gavekortet. Jeg bor ikke i Oslo, men jeg skal dit en tur i februar, så da er det jo fine muligheter til å få brukt det også :)

 56. Likt på facebook!

  Jeg håper å vinne enkelt og greit fordi det klør etter ny tatovering (har 7 fra før), og jeg har utrolig mange tatoveringsideer, men økonomien ikke helt er på plass for å ha råd til en ny en akkurat nå. Dessuten elsker jeg tatoveringsstilen til Hilde, og hadde virkelig blitt kjempeglad for å ha hennes arbeid foreviget på kroppen.

  Krysser fingrene!

 57. Har alltid likt tanken på å ta tatovering en dag, men aldri kommet så langt. Kanskje dette vil være sparket bak? Syns Hilde har fin stil, og det er gjerne denne stilen jeg kunne tenkt meg. Trenger en konstant påminnelse om at det er greit å være meg selv, jeg trenger ikke å prøve så hardt for folk jeg ikke egentlig bryr meg om, og som ikke kommer til å bety noe for meg i den store sammenhengen. Ta vare på det jeg har. En tatovering vil hjelpe, tror jeg.

 58. Jeg vil vinne fordi jeg er sykt gira på å få min første tattoo, thats it. Jeg liker Hilde sin tatoveringsstil, og jeg ser for meg at et lite kunstverk laget av henne hadde sett helt perfekt ut på kroppen min.(Og, det er så klart fint med gavekort på noe som ikke er i et studentbudsjett!)

 59. Jeg er en 19 år gammel jente, som lenge har ønsket å tatovere meg. En venninne har tegnet en superfin tatovering som jeg har lyst til å ta. Den trenger bare litt finpuss, som Hilde kanskje kunne hjulpet meg med. Hun har jo så fin stil på tatoveringene sine. Dessverre er jeg student, så pengene strekker ikke helt til. Det hadde derfor vært super gøy å vinne et gavekort til min første tatovering. Da hadde jeg blitt kjempe glad!

 60. For en fin giveaway! Har bare en liten tatovering fra før av, men har lenge hatt store planer om å ta en ny en, men som hos mange andre, så passer ikke alltid en tatovering inn i budsjettet. Gavekortet hadde dermed bidratt stort til mitt store ønske om en plus-size pin-up på armen! *krysser fingrene*

 61. Jeg ønsker å bygge videre på min tatto som jeg tok på risten på foten. Det er en kreftsløyfe til minne om min morfar som døde av kreft sommeren 2015. Jeg vil ha initialene hans og fødselsdato-dødsdato. Morfar og jeg sto veldig nær. Pengene strekker desverre ikke alltid til og detta hadde vært en helt fantastisk mulighet for meg. Det er veldig viktig for da å fullføre tattoen til minne for morfar.

 62. Ååh, Lille Hilde har jeg fulgt lenge på diverse sosiale medier! Jeg ønsker meg virkelig en tatovering nr to, og har lekt litt med tanken på en søt vaskebjørn på armen et sted, og stilen hennes hadde passet perfekt til det :)

Kommentarer deaktivert.