Home » Sponsor, Giveaway » Giveaway: Spesialsydd kjole fra Ingrid Riddervold Design! AVSLUTTET

Giveaway: Spesialsydd kjole fra Ingrid Riddervold Design! AVSLUTTET


Ingrid Riddervold er en Trondheimsbasert designer med hovedvekt på håndlagd brukskunst. En rød tråd i varene hennes er gjenbruk og nostalgi, resirkulering og redesign. Gamle gardiner og duker får nytt liv som kjoler og sminkepunger, LP’er blir skåler, spillekort blir sløyfesmykker og kartonger blir lommebøker. Ingrid liker at gamle minner kommer i bruk, materialer som eller ville blitt kastet får en ny sjanse. Kartonglommebøkene hennes er omtalt i en rekke magasiner som Elle Interiør, Bonytt og Adresseavisa, og solgt blant annet på Nobels Fredssenter. Ingrid jobber fulltid med produksjon og salg av egne varer, og er samarbeidspartner på bruktbutikken Etter min morfar på Bakklandet i Trondheim. Der går vintage & handmade hånd i hånd!

Hva kan du vinne?
En helt unik spesialsydd Ingrid-kjole til deg, i de fargene og mønstrene du drømmer om. Kjolene har en fantastisk kvalitet, er behagelige å bruke, laget av gjenbrukte stoffer (=miljøvennlig!) og du er garantert at ingen i hele verden har maken! Ganske fantastisk, spør du meg!

For å delta:

1. Lik siden Ingrid Riddervold Design på Facebook
2. Følg bloggen hennes; jippijei.blogg.no (om du bruker Bloglovin’, google eller noe annet spiller ingen rolle)
3. Post en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget når du har gjort det.

Husk å legge ved din e-postadresse så vi får kontaktet deg om du vinner!

Når?:
Vinneren trekkes tilfeldig søndag 4. mars. Her er det god tid til å delta, med andre ord!

Ingrids nettbutikk på epla finner dere her: epla.no/shops/ingridriddervolddesign.
Tusen takk til Ingrid for denne flotte Giveawayen! Lykke massemasse til alle fininger!

EDIT 4. mars, kl 10:30:
KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNEREN TREKKES I LØPET AV DAGEN!

Vinneren vil bli kontaktet, og annonsert her på bloggen. Lykke til!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg hadde ingen konto å følge bloglovin’ kontoen hennes med, men jeg likte siden hennes på facebook. Jeg er med! Hadde vært superkult å vinne :-) Fått en liten forandring i klesskapet mitt hadde vært fett!

 2. Jeg har fulgt Ingrid kjempelenge, og det er så utrolig gøy å følge med på hvor stor hun begynner å bli. Hun fortjener absolutt å få mer PR rundt seg, for hun jobber virkelig hardt for å kunne leve av dette, utrolig bra konkurranse du har ordnet her, og jeg er selvfølgelig med! :)

 3. Kjempefine ting! Hadde vært kjempegøy å vinne noe fra henne!
  Har forresten likt siden hennes på facebook og fulgt bloggen hennes :-)

 4. Oi oi oi! Jeg liker facebooksiden og følger bloggen hennes fra før av, så jeg er MED. Lykke til til meg, hihi :P

 5. Jeg er helt klart med, hadde vært så fint med en sånn kjole! :D Har gjort alt nå, så jeg antar jeg er med i konkurransen. Legger med mailen i tilfelle det skulle ha blitt noe kluss :>
  Mailen min er: agnethe_johnsen@live.no

 6. Har likt facebooksiden, og liker på bloglovin fra før av.

  Kjolene hun lager er nydelig, og synes alle småtingene hennes er fantastiske. Spesielt kattepengepungene =)

  kjempeflott giveaway forresten =)

 7. Likt siden og følger bloggen! Den blå kjolen i midten er bare helt nydelig! :’)

 8. Åh, for en fantastisk giveaway! Ingrid er så flink! Det er så moro å se alt det flotte hun tryller frem :) jeg har drømt om å kjøpe noe fra henne så lenge og endelig til bursdagen min fikk jeg det ;)
  Disse kjolene er helt utrolig fine, tenk å få være så heldig å gå i en av de.

  Jeg følger både på face og bloglovin. Nå krysser jeg fingrene ;)

 9. Jeg både liker facebooksiden hennes og følger bloggen på Bloglovin fra før av! Hun er så flink og kreativ og kjolene er nydelige. Flott dame :-)

 10. Jeg har likt og følger! :)
  De kjolene er helt fantastisk, håper virkelig jeg har har flasken på min side denne gangen :)

 11. Fy for noen lekre kjoler hun lager! :) Den som vinner er en heldiggris!
  Nå både liker jeg Facebook siden hennes og følger bloggen hennes på bloglovin.

 12. Jeg har både følgt og likt :) Utrolig fine kjoler! Super bonus at de er litt mer miljøvennelige og.
  Jeg deltar gjerne.

 13. Nå har jeg likt bloggen hennes via Bloglovin’, og siden hennes på Facebook. Elsker designene hennes, ønsker henne alt godt!

 14. Jeg bruker egentlig ikke kjoler, så kanskje dette er en fin måte å begynne på ;)

 15. Hærlig, hadde vært utrolig flott med en spesiallaget kjole fra henne! Facebook-siden er likt, og bloggen er fulgt på Bloglovin. Krysser fingrene!

 16. Facebook sida er likt, og bloggen er lagt til i følger lista mi. :)

  Hadde vore stats å rusla rundt i ein Ingrid kjole til våren/sumaren (og ikkje minst om hausten og vinteren når ein treng litt fargar for å lyse opp kvardagen!)

  Min mail: ida_lgb(snabel-a)hotmail

 17. Da var facebook siden likt, og bloggen fult! For noen utrolig kule kjoler. Merkelig at jeg aldri har hørt om henne før her på bloggen din! o_O

 18. Har likt siden på facebook, men har desverre ikke blogvin eller google-konto. Jeg elsker sånne søte hjemmelage kjoler, men jeg har ingen selv, så det hadde vært utrolig artig å vinne :))

 19. Done og done, og hurra for konkurranse. Har allerede kjøpt meg en melkekartonglommebok. Jenta er rett og slett genial.

 20. Fantastisk! Jeg både liker og følger allerede, så nå er det vel bare å krysse fingrene.

 21. Har likt facebook-siden og har lagt bloggen til på Bloglovin’! :-)
  Kjempeflott konsept og fine kjoler! :)

 22. Følger den nå på facebook og bloglovin’! Disse kjolene var kjempesøte! Er veldig glad i gjenbrukte ting (både klær og ting), så dette er definitivt noe for meg :-)

 23. <3 Ingrid Riddervold og alt hun tryller frem. Følger på Bloglovin og er medlem på Facebook fra før. En kjole hadde vært kjempesuperfint!

 24. Har fulgt henne på bloglovin lenge, og likt henne på facebook nesten like lenge, og jeg eelsker kjolene og alt annet hun lager! Krysser fingrene for at flaksen er med meg! :)

 25. Fantastisk, eg håper eg vinner! Har hatt kjempelyst på ein av kjolene hennar lenge, men studentbudsjettet har ikkje strukke til :) Har likt på face og følger på bloglovin!

 26. Nå liker jeg FB-siden og følger bloggen med Bloglovin. :) Kjempebra konkurranse!

 27. Helt nydelige kjoler! Skulle gjerne møtt våren i en av dem :-) Har nå likt facebook-siden, og følger henne på Bloglovin. Hilsen Ida.

 28. Likt og fulgt! Så utrolig mye fint hun har :) var inne og kikket på nettbutikken hennes, det kommer virkelig ikke til å bli noe hardship å følge bloggen hennes, jeg gleder meg allerede til å se nye kjoler og fine ting!

 29. Bloggen hennes har jeg fulgt lenge! Nå liker jeg henne på facebook:)
  Hurra for Riddervold!

 30. Ååh, for noen fine kjoler! Dette hadde jo vært helt fantastisk å vinne. Da har man likt på Facebook og trykket følge på Bloglovin :D

 31. Jeg er med! Liker på facebook og bloglovin fra før av :) Syns Ingrid sine kjoler er helt fantastiske :)

 32. Har likt både FB og Bloglovin lenge. Håper at jeg blir den den superheldige vinneren! Få laget en egen kjole etter mine mål, farger og ønsker er jo drømmen <3 Flott give away.

 33. Da har jeg faktisk opprettet meg en konto på bloglovin’ for å kunne følge Ingrid Riddervold! :) De kjolene er jo utrolig flotte! Og jeg liker henne selvfølgelig på facebook ;)

 34. Hei! Da har jeg likt siden på facebook, og følgt bloggen :) kjempe fine kjola :)

 35. Dette må jeg være med på! Har fulgt med Ingrid på Facebook i en god stund og kunne virkelig tenkt meg å møte våren i en av de nydelige kjolene hennes. Da hadde jeg blitt den fresheste jenta på haugen =)

  Synes det er veldig spennende at hun lager så mye forskjellig!
  Blir inspirert til å ville starte noen små prosjekter selv :)

 36. Følger henne allerede på bloglovin, og giveawayen fant jeg på Facebook siden hennes :) så jeg krysser fingre og tær for at jeg skal vinne! :D

 37. Jeg har fulgt siden hennes på fb lenge, syns kjolene er superfine :) Bloglovin hadde jeg problemer med å få til,så jeg vet ikke om det funka :(

 38. Har likt Ingrid lenge på facebook, alltid artig og inspirerende å se på hva hun lager. Nå har jeg også registrert meg på bloglovin. Synes det er utrolig tøft at hun prøver å leve av det hun lager. Kan godt tenke meg en kjole :)

 39. Liker på facebook og følger henne på bloglovin’! For en fantastisk premie :D Elsker gamle, fargerike stoffer så det hadde passet meg helt ypperlig å vinne en kjole laget med slikt stoff! Hun lager virkelig mye fint :D

 40. Jeg liker allerede Ingrid både her og der, og følger bloggen og alt :)
  Morro at du får lov til å gi bort en av kjolene hennes! Nå kyrsser jeg fingrene for at det er jeg som stikker av med den ;)

  Knalltøff den du fikk laget av henne, perfekte farger til deg!

 41. Jeg har likt facebook-siden, men jeg har ikke bloglovin-bruker. Hadde vært kjempemorsomt å vinne! :)

 42. Ohhh….har likt Ingrid leeenge…hun er kjempeflink. Har desværre ikke blogg men liker den selvfølgelig for det (går ikke an å like gjennom google, eller hvordan gjør man det har sånn google+ på gmailen). =)

  Her kommer komment og håp om en ny kjole til mine nye sko! =)

  Lena D. D. Jensen

 43. Jeg har fulgt Ingrid lenge nå, både på facebook og bloggen :) Ønsker meg så veldig en sånn kjole, jeg er selvfølgelig med i konkurransen! Fargerik blogg du har, begynte å titte innom da du og kjolen din kom på Ingrid sin blogg:)

 44. Jeg følger allerede både blogg og facebook-siden hennes, og ville blitt hoppende glad om jeg var den heldige vinner av kjolen!!!

 45. For et interessant konsept! Har likt facebooksiden nå, og håper (satser) på å vinne ;)

 46. Har fulgt bloggen til Inrid lenge :) Alltid inspirerande!
  Liker no facebook sida også ! Håper så på å vinne kjole :)

 47. Hei! Jeg følger henne på både Face og bloglovin. Jeg er en 18 år gammel Lolita (jeg dedikerer mitt klesskap til den fargerike japanske stilen lolita) og er en av veldig få her i norge! En slik kjole ville passet perfekt, og da spessielt på grun av at det er da er en kjole sydd av en nordmann, stilen passer perfekt for min egen spessielle stil og jeg elsker fargene! :D

  Skjekk gjerne ut min blogg også… jeg er en stor fan av din :D

 48. Jeg har både fulgt bloggen og facebooksiden til ingrid en god stund nå, og jeg ELSKER disse kjolene! *krysser fingre, tær, strikkepinner og alt mulig annet som krysses kan*

 49. Alt er likt både på google og fjasbok, og det skulle jo nesten bare mangle; kjolene hennes er nydelige! :)

 50. Åh…! Det hadde vært suuupert! Hadde skikkelig lyst på en slik kjole, men etter konkurs på jobben, så ble det litt knappt med økonomien :-\ Så krysser alt av fingrer av tær :-P

 51. Jeg vil gjerne vinne en av hennes flotte kjoler! Har fulgt Ingrid Riddervold på Facebook og blogg lenge! :) hun lager utrolig mange fine ting, og en av hennes kjoler står høyt på ønskelista!

 52. Liker på FB og på Bloglove! De kjolene er helt fantastiske! SÅÅÅÅÅÅÅ misunnelig på din! Du så ut som en engel i den!!!!! AWWW, sukk! Har fulgt henne lenge på bloggen, en kreativ sjel!

 53. Flotte kjoler!! Masse inspirasjon! Har lagt meg til, og krysser fingre og tær :)

 54. Jeg ELSKER Ingrid sine kreasjoner! Har flere fantastiske øredobber hun har laga, LP-skål som jeg har gitt bort i gave (og som ble tatt imot med stoor glede)! Har forelska meg helt i kjolepakke #1, men har dessverre ingen penger til å kjøpe den enda..Søstersen sin ble jo helt nydelig – passa henne perfekt (Kristinkjolen). Har snakka til alle mine venner om Ingrid Riddervold og alle hennes vakre kreasjoner – håper de også har kjøpt seg fine smykker/klær eller annet snadder!
  Har vært tilhenger av både blogg og facebookside lenge :)

 55. Jeg må innrømme at jeg er ny, men jeg har falt pladask! At det går an å lage så mye fint! Om jeg vinner kjole eller ei så er jeg en fan for evig. Keep it going :D

 56. Jeeeg vil vinne!!! Elsker kjolene hennes, og ønsker meg en!

  Har likt facebooksiden og følger nå på bloglovin :-)

 57. Likt og fulgt.
  Som flere har sagt fortjener hun mer oppmerksomhet for arbeidet sitt, virkelig vakkert! :)

 58. Eg har fulgt med Ingrid ei stund no, både på facebook og bloggen – og ELSKAR kjolane! Har ein i skapet allereie, men det er plass til fleire ;)

 59. Disse kjolene fikk meg til å faktisk ville følge en blogg for første gang :-) fantastisk fine og god inspirasjon til å følge i redesign fotspor:-)

 60. Har fulgt og delt! Bare for å oppklare så ønsker jeg å gi kjolen til en veldig spesiel jente :) hun driver med akkurat det samme som du gjør og er veldig flink, men kun som en hobby! Har sett de mest nostalgiske og eksperimentelle gjenstander blitt til kule klesplagg eller andre objekter. Tror at du lett kunne blitt forbildet hennes :)

 61. Så fin giveaway, den vil jeg så klart være med på! Har likt siden på Facebook og følger nå med bloglovin’. :)

 62. Jeg har fulgt med Ingrid i noen år nå. Superflink og kreativ! Jeg følger bloggen på bloglovin og liker facebook siden fra før, så da er det bare å krysse fingrene! Det finnes mange IR varer hjemme hos meg men mangler kjolen…. ;)

 63. Har likt henne på facebook, og jeg fulgte henne på blogg.no fra før av. Jeg har også vært en del innom bloggen hennes ved andre anledninger :-)

 64. Har vore imponert over Ingrid Riddervold Design heilt sidan eg fann den på Bakklandet i Trondheim for nokre år sidan, sjølvsagt vil eg like fjesboksida og bloggen! Dyktig dame!:)

 65. Har likt ho Ingrid en stund fra Aggais Verden, liker ho nå som Camilla også (det hørtes jo bare sånn passe corny ut, hehe), og følger nå også bloggen:) Me like and me want pretty dress:)

 66. Hei og hurra! Eg har likt sida og følger ho no på blogloving = har så lyst å vinne!! Beste giveaway ever :D

 67. Fantastiske kjoler! Dette vil jeg være med på :)

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 68. Jeg blir med- de kartonglommebøkene tror jeg nok jeg må bestille et par av! Fantastisk ide!

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

 69. Done and done!Elsker designet hennes!Så da er det bare å krysse fingrene..kjolegal som jeg er :D

 70. Siden er likt og en bloglovin profil opprettet for å følge bloggen :D

 71. Jeg har ikke bruker på google eller bloglovin, så likte heller Ingrid Riddervold Design på Facebook :) Håper det teller uansett!

 72. hihi, så søt giveaway da :3 Ingrid håndarbeid er jo helt fantastisk søtt da! utrolig kreativ og talentfull jenta der altså, ingen tvil om det ^^

  har likt både bloggen og facebooken hennes nå :)
  Min epost er mona_kaos@hotmail.com

 73. Var allerede følger av bloggen til Ingrid. Nå liker jeg facebooksiden hennes også. For en fin giveaway! :)

 74. Jeg har fulgt bloggen til Ingrid i flere år, og elsker alt hun lager! Har handlet meg en flott pung fra butikken hennes, og å vinne en av de vanvittig fine kjolene hadde vært helt fantastisk! :D

 75. Elsker kjolene hennes! Har klikket liker på bloglovin og facebook og er herved med i trekningen :)

 76. Jeg har fulgt bloggen til Ingrid lenge! Kjolene hun lager er så fine, egentlig er alt fint. Nå liker jeg også siden hennes på facebook og vil være med i trekningen :D

 77. Heisann.
  Har trykket liker på facebook siden, men fikk ikke til å følge bloggen… Er titt og ofte inne på bloggen og facebooksiden for å kikke og drømme meg vekk. Utrolig masse fint , tøft og koselig der, sukk. Jeg vil vinne!

 78. Fantastisk premie, da melder jeg meg på konkurransen etter å ha blitt følger av bloggen og liker av facebooksiden.

  Ønsker alle lykketil og krysser fingrene.

  Mvh: kristine907@gmail.com

 79. Ingrid er så flink! Har fulgt henne en god stund nå (bloglovin’ og facebook), så det kan jo bli spennende å se om jeg er heldig i denne giveawayen. :)

 80. Hei Hei….Wow for noen råååå ideer hun har,
  Jeg følger henne på Facebook, og bloggen hennes videre som nr 377 på Bloglovin.
  Her krysser jeg alt jeg har og litt til… For Phu for noen stunning kjoler,er helt solgt i den….
  Håpefull Hilsen fra meg Monica karin
  canim_monica@hotmail.com

 81. Liker sida på fb, men bloggen får jeg ikke fulgt (har ingen blogg, og vet ikke hvordan det funker). Men blir gjerne med på konkurransen om jeg får. Herlige ting hun lager! :D

 82. Har lenge siklet på kreasjonene hennes, hehe. Har likt henne på facebook fra før, og nå har jeg dessuten også laget meg bloglovin’ for å følge bloggen der. :) Ønsker alle lykke til! :D <3

 83. Jeg hadde ikke noe konto å følge bloggen med, men jeg satte den på favoritter på nettleseren min. Jeg har likt siden hennes på facebook og håper på å vinne! :)

 84. Følger henne på BlogLovin og liker henne på Facebook, så jeg er med!
  Kjolene hennes er nydelige!

 85. Nydelige kjoler!!! Ingen problemer med å like disse sidene, jeg liker på Facebook og følger på BlogLovin, så jeg er med!

 86. Utrolig nydelige kjoler! Hadde vert kjempe gøy å vinne en spesialsydd kjole :D
  har likt på facebook og bloglovin så håper jeg kan ha en liten sjanse til å vinne ^^

 87. Jeg har likt Riddervold lenge, følger bloggen hennes jevnlig uten bloglovin, og er selvsagt fan på facebook og :)

 88. jeg har fulgt både kjolene, Ingrid, bloggen og hennes facebook lenge, så jeg er VELDIG med på å vinne kjole!!
  *holder fingrene krysset, og kniper øynene sammen!!!*

 89. Jeg syns disse kjolene er utrolig flotte :) Så jeg er med og krysser fingrene for at jeg vinner :) Har lenge fulgt henne på både blogg og facebook.

 90. Følger allerede Ingrid på facebook og bloglovin’, så jeg er en stor fan! Spennende konkurranse :)

 91. Eg er allereie trofast følger og ihuga fan, men har “bare” 3 Riddervold-kjolar. Treng i alle fall EIN til.. Og eg veit AKKURAT korleis den skal sjå ut!

 92. JAAAAAAA

  Husker da Ingrid før bare lagde (fantastiske) kjoler til barn, hvor mye jeg ønsket de skulle passe til meg, og hvor lykkelig jeg ble da hun begynte å produsere kjoler i mine mål. Har sittet foran pcn og stirret i lengsel mang en gang siden da og drømt om å eie en kjole, eller generelt alt det herlige hun lager av all verdens materialer. Passer helt perfekt til min stil. Skal til Etter min morfar nå i vinterferien, noe jeg gleder meg helt vilt til! Elsker virkelig hvordan den dama ser nytt på alt gammelt på! Har fulgt med i noen år og sett hvor mye populariteten hennes har vokst, og er sikker på at hun kommer til å bli enda mer kjent i årene som kommer. Beundrer henne så utrolig for at hun har gjort det hun brenner for til en levevei, og håper jeg kan gjøre det samme en dag, selv om jeg har planer innenfor et litt annet felt. Uansett, er utrolig glad på hennes vegne! Ingrid er en inspirasjon!

  For sikkerhetenes skyld: beni.bhs@gmail.com

  (Forresten, veldig tilfeldig dette, men ser at du Ina jobber på Pinpoint Piercing, noe som er litt interessant i og med at jeg for noen uker siden bestilte time for industrial, septum og helix der for den 27.02. Sammentreff!)

 93. Selvsagt, liker jeg Ingrid Riddervold på facebook og følger bloggen hennes! Hun lager jo vanvittig fine produkter og det beste er at det er snakk om gjenbruk. Det står mitt hjerte nært. Hadde vært en drøm å ha en ekte Ingrid Riddervold-kjole!

 94. Hei! Liker allerede siden på Facebook :) Har ikke bloglovin, men håper jeg kan være med likevel! Nyyyydelige kjoler <3

 95. Jeg vil VELDIG gjerne ha en kjole fra Ingrid!! Så jeg både liker og føkger – og slenger meg på i kampen og krysser fingrene. :-) Vh, Ingvild

 96. Nydelige kjoler! :) Følger bloggen og liker allerede Ingrid Riddervold Design på Facebook, så nå krysser jeg fingrene og håper at jeg vinner! :)

 97. Den søndagen det såvidt er tørt og varmt nok til å gå i småsko.
  Dagen semesteroppgaver og havregrøt må vike.
  Vike til fordel for vårsol og kaffe.
  Og smilet.
  Smilet til han som får brøytekantene til å smelte til innsjøer i busskuret,
  studielånet til å virke som en formue, og vinden langs elva til å forsvinne.

  Følelsen i det du tusler over brosteinen,
  og kjenner pelikaner romstere i magen,
  den trenger ikke bare et smil, nyvaska hår og årets første dag i småsko.
  Den trenger en kjole,
  som får deg til å føle deg fin.
  Like fin som smilet til han som får brøytekantene til å smelte,
  til innsjøer i busskuret.

 98. Jeg vil også være med! Jeg har dessverre ingen konto på bloglovin’ til å følge hun på, men kan jeg være med fordet? Har likt hun på facebook og alt, var faktisk slik jeg fant den giveaway’en her:)

 99. Har ikke bloglovin’, men likte facebook-siden hennes (: Hadde vært heftig shit å vinne en helt unik kjole!

 100. Hei! Du kreerer so mykje fint!! Har vore ein tur innom Etter min morfar også, og service er det ingenting å sei på¨:)

  Like på Facbook, og lagt til på bloggen :)

  Klem frå Christine

 101. Vært fan både på facebook, bloglovin og det som er ganske lenge. Har sikla på en kjole i en evighet også uten å ha råd, så sier ikke nei til å vinne en.

 102. Både følger henne på bloglovin og liker facebooksiden hennes fra før av:) Jeg digger kjolene hennes og tommel opp for gjenbruk!^^

 103. Nå er Ingrid Riddervold Design likt på facebook, håper på å vinne en av disse fantastiske kjolene!

 104. Jeg digger Ingrids design! Var innom Etter min morfar (i min hjemby Trondheim) for et par uker siden, og ble imponert. Mange kule stoffkombinasjoner. Det hadde vært topp å få skreddersydd en kjole, jeg krysser fingrene!

 105. Har handlet hos Ingrid flere ganger, og er nøyaktig like fornøyd hver eneste gang – maksimalt fornøyd! At hun er så hyggelig og serviceinnstilt i tillegg, gjør det jo bare enda koseligere å handle hos henne. :o)

 106. Jeg elsker kjolene fra Ingrid! Fantastiske produkter og en inspirasjon å følge med på:) Jeg krysser fingre og tær for å vinne! Jeg liker på FB og følger bloggen.

 107. Bah, jeg har ikke facebook, så jeg får ikke likt den, men jeg følger med på bloggen. :)

 108. Takk for fint tips, liker bloggen hennes og facebooksiden veldig godt! Har funnet ut at jeg kjøpte en av de kartonglommebokene på fredssenteret da vi var der med klassen i 1. klasse. Det var jeg som fikk de lommebøkene til å bli in på skolen, ah gode minner ^^

  – Regine

 109. Utrolig fint at det endelig designes noen kjoler for kvinner med FORMER. Elsker silhuettene som gir timeglassform! :D

 110. Jeg både liker og følger!
  Ønsker meg en kjole fra Ingrid fordi de er fantastisk fine og jeg bruker kjole 99% av tiden….
  … så den kjolen kommer til å få svingt seg!

 111. En sånn kjole har jeg lett etter i årevis! Jeg har med glede likt deg og din butikk på facebook. Har desverre ikke blogg. Ha en vidunderlig dag! Takk. SiRi

 112. Jeg både liker og følger og har gjort det lenge:) Hurra for kjolelotteri! Jeg er den stolte eier av den blå på bildet, og er blitt veldig glad i den. Har lyst på flere:)

 113. ÅÅ, eg berre MÅ vera med! eg elskar Ingrid sitt design! Er så flaternande snitt og flotte fargar som berre løfte opp dagen når ein tar dei på seg! Likte ho både på fjesboki og bloglovin frå før! Så alt er på plass! *krysse fingrane!*

 114. Digger Ingrid og designet hennes – og produktene, ikke minst!
  Jeg vil gjerne være med på giveaway-en! Jeg følger henne både her og der! :)

 115. Har likt sida og fulgt bloggen på bloglovin’. Synes kjolene var knallfine! VIl vere med på Giveawayen. Elsker resirkuleringskonseptet og at det bare er helt nydelig og stilig (rett og slett!).

 116. Likte alt siden hennes, og følger bloggen hennes :-)
  Jeg har enda ikke funnet den perfekte vår/sommer kjolen(etter å ha lett i noen år) så det hadde vært kjempekult å fått sydd en helt egen bare til meg! At det er secondhand gjør det bare perfekt :-D

 117. Ååå, så gøy! Likar Ingrid veldig godt, og har sjøvsagt likt sida på facebook! ;)
  Håpe, håpe, håpe! En spesialsydd kjole hadde vore veeeeeldig kjekt å ha, ja! :)

 118. Hei, og så flotte ting fra Ingrids hånd! : ) Jeg fant henne inne på Epla, og har lagt siden til på Bloglovin, så jeg gleder meg til å følge henne fremover : ) Stor respekt for at Ingrid tenker bæredyktig, og pluss for hennes flotte designs! God til å se detaljer og sette sammen ting på en original, men fremdeles smakfull måte. Beste hilsener til både Ingrid og dere!

 119. jeg har likt siden på Facebook og jeg har følgt bloggen hennes helt siden hun begynnte og blogge! synes de kjolene er utrolig søte og veldig stilige! Hadde vært så utrolig glad hvis jeg vant en såå fin kjole <3 Ps: elsker bloggen hennes og din Ina <3

 120. Jeg vil være med! Liker på face og følger på blog lovin’!
  Håper jeg rekker å være med ;)
  Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 121. Fiiine kjoler!!
  Føler Ingrid på facebook og har bloggen hennes i bloggrollen min.

  Takk for lodd!

  Siwpeder(a)hotmail.com

Kommentarer deaktivert.