Home » Sponsor, Giveaway » Giveaway i samarbeid med Luun
 1. Jeg ønsker og vinne fordi jeg har så lite fargesprakende klær, har lyst til å pynte meg med den flotte turkise fargen i hverdagen, for farger gjør mennesker gladere og jeg elsker å gjøre andre glade!

  Og forresten, flott side! Du gjør meg glad med alle fargene! :D
  Hege

 2. Hei Ina!
  Flott ny look du har fått på bloggen din! :)
  Jeg synes de håndleddsvarmerne var superfine. Jeg elsker farger, spesielt turkis. Jeg er kanskje ikke så modig som deg å bruke farger. Men prøver da en gang i blant. :)
  Jeg bor i det kalde nord og kan trenge slike både sommer som vinter. Jeg sitter fortsatt her oppe i det høye nord og venter på sommertemperaturer, men den ser ut til å utebli…
  Jeg har likt sida til luun og linka til giveawayen på facebooksida mi. ;)
  Hu hei fra Line

 3. Hellu!
  Jeg så først innlegget med de gule håndleddsvarmerene, og tenkte med en gang ‘ooh, et par slike skulle jeg gjerne ha!’, før jeg fikk scrollet meg lenger ned på bloggen og sett denne konkurransen. Er en stund siden jeg har vært inne på blogger, og andre nettsteder. Så er vel flaks at jeg så muligeheten til å delta i denne konkurransen? :)

  Vel, jeg har alltid hatt et problem med å få kalde hender, og jeg synes disse håndleddsvarmerne var veldig søte. De hadde et slags klassisk element til seg, og var da veldigveldig fine. Pluss, turkis er min favorittfarge, hihi. What can I say? I’m a sucker for turqiouse. Så denne premien ville vært finfin å vinne! Siden til luun på facebook har blitt likt, og har skrevet om den fine giveaway-en på facebook. Selv om jeg nesten gjerne skulle økt sjansene mine for å vinne, ved å holde den hemmelig, neida ;)

  Smil, sukker og alvestøv fra Nathalie. :)

 4. Nå har jeg likt siden til Luun på Facebook, og linket den der (har verken blogg eller twitter).
  Hånleddsvarmerne er noe jeg kunne tenkt meg å hatt, men for tiden er jeg nødt til å spare opp penger til når jeg flytter hjemmefra. Og ikke minst, det er noen veldig flotte hånleddsvarmere som kunne vært kult å sette sammen med forskjellige antrekk.

  – Regine

 5. Facebook siden er liked! Jeg krysser fingrene for at jeg vinner. Trenger noe som holder meg varm og pynter opp antrekket mitt med farge. Kjempe fine!

 6. Da var det gjort! :-)
  Ønsker gjerne å vinne, fordi de ser fine ut og ville passet godt i mitt lille “Bli mer fargerik” forsett. Ser også ut som at de ikke er så alt for varme, så hadde vært greit å hatt slike lune håndleddsvarmere på kjørlige sommerkvelder (som er en tendens her for tiden).
  Krysser fingrene for at jeg er den heldige!
  :-)

 7. Jeg har gjort det!! :D

  Du inspirerer meg til å kle meg fargerikt! Før jeg fant ut om bloggen din i “streetstyle”, kledde jeg meg for det meste svart og dystert. Men nå kler jeg meg i massevis av farger, og har alltid en fargerik blomst i håret. Jeg har fått komplimenter fra andre at jeg er flink med farger, og burde bli noe som har med det og gjøre :) Og turkis er en av mine mest brukte farger! Og de Håndleddsvarmerene var bare helt rå! :D Du er en av mine sterkeste inspirasjoner i livet mitt!
  Takk! :)

 8. Da har jeg likt siden på FB, og blir å dele det på FB iløpet av uken.

  Synes at de håndleddsvarmerne var utrolig flotte, og de hadde passet perfekt for meg på de “varme” sommerdagene og kalde vinterdagene når jeg står å selger drops, ikke minst har de en herlig farge som er vanskelig å motstå ;)

 9. 1) Siden er likt
  2) Jeg har linket på bloggen, og
  3) Jeg har superduper lyst på pulsvarmerne fordi de matcher tatoveringene mine, flere av smykkene mine og fordi jeg ønsker å bygge meg opp en ålreit garderobe iløpet av det kommende året; jeg fyller nemlig 30 neste år, og jeg har aldri følt at jeg har kunnet kjøpe de klærne jeg vil, pga mitt eget kroppssyn. Jeg har dog alltid hatt lyst på fine klær, i over 15 år har jeg tenkt mye på dette (i-landsproblemer er også problemer) – og disse pulsvarmerne hadde vært et fint innslag :-)

 10. Heisann :)
  LIkt og delt herfra!
  Ønsker meg disse pulsvarmerene først og fremst fordi de er utrolig vakre med en nydelig farge. Har opplevd mye “dritt”, og har i det siste funnet ut at farger faktisk kan gjøre hverdagen mindre grå!

Kommentarer deaktivert.