Home » Innkjøp og gaver » Mitt Oslo » Gikk bananas på helsekosten

Gikk bananas på helsekosten

Jepp, det kan jeg trygt si at jeg gjorde. Bananas på veggiskjøtt!:
20160919_190925
Får bare beklage at det ble et mobilbilde denne gangen!

Sunkost på kjøpesenteret Gunerius her i Oslo har nemlig skikkelig bra utvalg når det kommer til kjøtterstatningsprodukter, og igår tok jeg meg altså en tur for å kjøpe diverse godsaker. Med meg hjem ble en påleggspølse, tre pakker bacon, nuggets, f*skepinner, pølser, burgere, røkt skinkepålegg, kyllingbiter, biffstrimler, og pålegg i form av paté. Alt helt vegetarisk! Fryseren ble fylt opp med herlighetene, og jeg gleder meg skikkelig til å teste ut alt sammen! Noen av produktene er gamle kjenninger, men det meste er helt nytt for min del. Hurra og nam, hoho!

Har dere testet ut noen av disse produktene før?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ingen av de, men Fry’s chicken strips er helt himmelsk i fks tortillalefse. Absolutt verdt å prøve om du ikke har gjort det før!

 2. Å yummy, produktene fra den vegetariske slakteren er i hvertfall helt fantastisk gode.

 3. Oj, ante ikke at man får tak i “Astrid och aporna” i Norge! :D
  Selv har jeg kjøpt inn masse Oumph! som Norgesgruppen nå selger. Den med timian og hvitløk er veldig god, de andre har jeg ikke rukket å smake på enda.

 4. OMG vilken dröm, fejkkött är typ det bästa som finns. jag är verkligen den typen av ickeköttätare som älskar icke-sallad, och sånt. hehe.

 5. Jeg er ikke vegetarianer, så har ikke testet ut dette selv! Men ved en tilfeldighet har vi hatt vegetarmiddag fire dager på rad! Lagde gresk mat i helga, med masse falafel, så spiste falafel i flere dager. Nam! Og i går hadde vi en indisk gryte med melboller/dumplings, som er kjempegod! Sistnevnte skal egentlig ha lammekjøtt i seg også, men vi har funnet ut at lammekjøttet egentlig bare er i veien! :)

  1. Så helrig at dere kjører en del veggismat allikevel! Jeg tenker at alle monner drar, og at et vegetarmåltid en gang i uka f.eks, er mye bedre enn ingenting. Tommel opp!

 6. De derre f*skepinnene så jo veldig spennende ut! Jeg er nemlig allergisk mot fisk, og så har jeg av en eller annen grunn alltid syntes fiskepinner ser så godt ut. :-)

  1. Baconet hadde jeg smakt fra før, og vi har allerede fortært en av pakkene, hehe! Det er kjempegod! Steik dem i masse smør og salte litt ekstra hvis du vil (jeg liker at bacon er skikkelig salt, nemlig). NAM!

 7. Digger Patifu! Og den vegetariske slakteren. Fiskepinnene smaker sånn som jeg husker fiskepinner, og de forskjellige påleggene er også gode!

 8. Testa kebab”kjøttet” til Oomph! her om dagen. MEGADIGG i pitabrød med grønnsaker og guacamole i! :D

Kommentarer deaktivert.