Home » Hverdagsblogg » Gigantisk sopp og fargerike shorts

Gigantisk sopp og fargerike shorts

I formiddag reiste Åsmund og jeg til Tøyen med t-banen, for å besøke Botanisk Hage og for å titte litt på Günerløkka. Jeg kjente at jeg var skikkelig sliten i kroppen, men det var allikevel herlig å bevege seg litt utendørs! Været var dessuten helt upåklagelig, og i hagen var det som alltid helt nydelig:
IMG_1162

I Botanisk Hage er det dessuten nydelige kunstinstallasjoner av britiske Tom Hare, laget i piletre for tida. Som den soppelskeren jeg er, synes jeg disse digre soppene var ekstra fine. Hadde jeg hatt en hage, skulle jeg gjerne hatt noen slike stående, hoho!:
IMG_1137

Som på andre solfylte søndager i sommerhalvåret, var det masse folk i hagen, og i Oldermors Hage blomstret det så mange flotte sommerblomster, som jeg er vant med hjemmefra. Å gå der å titte og å lukte på alle blomstene, fikk meg til å savne Risørbyen litt ekstra. Så koselig!:
IMG_1191

Ikke minst peonene gjorde meg glad. Det må være en av mine favorittblomster! Fantastiske, eller hva?:
IMG_1209

Kaffitørste spaserte vi ut av Botanisk Hage, gjennom Sofienbergparken, og bort til Café Vespa for å slukke tørsten. Hver vår iskaffi, samt en juice og en croissant på deling ga oss nye krefter, og det var så godt å sitte ned og kose oss litt med prat og pust i bakken:
IMG_1241

Til slutt besøkte vi Velouria Vintage i Thoralv Meyers Gate. Der ble jeg noen kroner fattigere, og to shortser rikere! Løse og luftige shortser, med massemasse farger! Jeg gleder meg til å innvie dem! Ser de ikke kule ut?:
IMG_1245

Hjemme småsov jeg i sola på plenen foran blokka vår (aka jobbet på brunfargen, haha!), vi vasket tøy, koste masse med Apo-pus og slappet av. Med andre ord en ganske så perfekt søndag! Enn dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Naturen er fantastisk med alle planter og blomster :D Jeg blir ikke brun, enten hvit året rundt eller solbrent ;) Hi hi. Men er uansett ikke på jakt etter å bli “tan” :P Har hatt en flott søndag med familietreff der det var mange jeg ikke har sett på årevis ^^

    1. Ja, jeg elsker naturen. Gleder meg til å kunne bo mer landlig når i framtiden! Hehe, du er nok ikke aleine om det. Jeg ble veldig brun som liten, så sleit jeg med å bli brun i flere år, men nå har det begynt å komme seg igjen. Jeg liker å ha litt brukfarge om sommeren, men resten av året er jeg en bleikfis, hihi! Så hyggelig med familietreff, da! Var sikkert koselig å prate med de du ikke har sett på lenge. God søndagskveld videre!

Kommentarer deaktivert.