Home » Innkjøp og gaver » Lush » #GayIsOk

#GayIsOk

På mandag var jeg på Strømmen Storsenter for første gang, og da snuste jeg meg naturligvis fram til Lush! Jeg er sånn ca tom for et par av de faste produktene jeg bruker, pluss at jeg trengte balsam til å ha i Risør i sommer. Derfor ble det påfyll av 9 to 5 rensemelk og Dream Cream bodylotion, samt en liten flaske med balsamen American Cream. Og en såpe!:
IMG_0650

Med såpa #GayIsOk sier Lush “Vårt mål med å selge denne såpen er å samle inn £250.000 til grasrot-organisasjoner som arbeider for homofiles rettigheter verden over, og å sette i gang en bevegelse på sosiale medier for å fortelle verden at det er ok å være homofil.” Med en lesbisk storesøster, og en udefinert legning selv, er det absolutt noe jeg kan gå god for, og når såpa i tillegg lukter som badebombefavoritten Fizzbanger (eple+kanel) er jeg solgt! Klikk på bildet under hvis dere vil lese mer om kampanjen, forresten:
gayisok

I tillegg kjøpte jeg også med meg en nydelig knotwrap med fugler! Lushs eget design, og laget av plastikkflasker:
IMG_0674

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ahh Lush! Blir nok iallefall en ny body scrub derifra på meg når jeg kommer meg ut av Kina og hjem til Norge i sommer!
    Flott initiativ fra butikken, og digger såpen!

    1. Hoho, ingen sommer uten skrubbing! Ja, Lush er et fantastisk firma med tanke på hvor mye de gjør av slike kampanjer!

Kommentarer deaktivert.