Home » Innkjøp og gaver » Gaver og takknemlighet

Gaver og takknemlighet

Dere er vel sikkert litt lei av å høre snakk om bursdagen min (jeg elsker jo bursdag, hurra!), men jeg må allikevel vise dere noen fine saker som dukket opp i form av presanger, etter den fine feiringen lørdag for en uke siden! Jeg blir helt rørt over at jeg har så mange bra mennesker i livet mitt, som har tenkt på meg i anledning bursdagen min. Iiih! Se bare her så mye fint!:
IMG_1733
Salt- og pepperbøsse og heklet bordbrikke fra bruktbutikk fikk jeg av Lushkollega Sigrid, og to typer Clipper-te samt chilisjokolade fikk jeg av Lushkollega Mona. Lushkollega Ranveig kjøpte en fantastisk søt katt til å oppbevare ringer på (hihi), samt en toalettmappe med rever på i England. I posten dukket postkort fra fine Marte opp, med flotte ord og god te. Og, av Pinpointkollega Cristiano fikk jeg to stearinlys formet som blomster, som han kjøpte med seg hjemmefra (dvs. Italia).

Etter at bildet ble tatt , pakket jeg også opp en hyggelig bursdagspresang fra Maria da vi hadde middag sammen i forrige uke, og i posten kom et koselig kort og gavekort på en Mummikopp fra Silje i Trondheim. Jeg synes dette har vært overveldende, og skikkeligskikkelig fint, og kan ikke få sagt nok hvor stor pris jeg setter på å ha dere fininger i livet mitt. Dere vet hvem dere er, alle sammen! <3

Ha en fin uke fylt med bra mennesker og mye kjærlighet, folkens!
Takk for at dere leser og kommenterer, jeg setter stor pris på dere også!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, så mye fint! Jeg har den samme katten, utrolig søte og ikke minst praktiske! :)

Kommentarer deaktivert.