Home » Innkjøp og gaver » Gaver og innkjøp siste fredag i totusenogelleve

Gaver og innkjøp siste fredag i totusenogelleve

Av Åsmund fikk jeg blant annet en liten tekanne fra Le Palais des Thés til jul. Den er perfekt når jeg bare skal ha en kopp te, for eksempel på morgenen til frokosten, eller etter en lang dag på jobb. Fyller jeg tekanna til topps med vann, er det til og med nok til litt påfyll med te, i alle fall i Mummikoppen:

Etter at jeg kom til Oslo med bussen igår formiddag, dro jeg rett på Pinpoint for å være med på varetelling. Kjedelig, men nødvendig! I den anledning fikk jeg bursdagsgave av verdens fineste Mari :-) Gaven var et par håndlagde glassplugger til ørene mine, fra Gorilla Glass, som har gått ut av produksjon. Bildet gjenspeiler ikke hvor fine de egentlig er dessverre; de glitrer og skinner i rosa, grønt og sølv. Utrolig flotte!:

I pakka fra Gorilla Glass var det også et par double flare tuneller i fargen honey til meg. Åh, se så fine!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Sikkert litt koselig også med varetelling på pinpoint :-) liker litt sånn “putlearbeid” :-)
    Håper dagen og kvelden din i morgen blir super, og at stemningen fortsetter langt inn i 2012 :-)

  2. Så fine plugger, de i honeyfarge var bare elsk! Hvor jobber du på tirsdag 3. januar? Har kjøpt en liten bursdagsgave til deg <3

    1. Hehe, ja, det synes du vel! Det er jo de du får også :-D! Ååå, gave! Rakel, daaa <3 Jeg jobber ikke på bursdagen min, men har varetelling på Lush fra 07:00 til åpningstid ca på mandag, og så jobber jeg på Pinpoint resten av dagen:-) Du må gjerne stikke innom der! Så får du hentet tunellene også:>

  3. Jeg har fulgt med bloggen din i flere år nå, og blir fortsatt like glad og inspirert av alle fargene og deg! :D Godt nyttår! ^^

  4. Åh, jeg har også drevet med varetelling denne uken – ganske dølle greier, men det er i det minste fint å få oversikt! Kjempesøt tekanne. Kos deg i kveld!

Kommentarer deaktivert.