Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Gave fra Vegas

Gave fra Vegas

IMG_1278

Mine fine venner, og kolleger på Pinpoint, Mari og Sala, kom på lørdag hjem fra Las Vegas. Der hadde de vært på APP-konferanse (Association of Professional Piercers) den siste uka, og hadde med seg masse ny kunnskap hjem. De hadde også med seg massevis av fine smykker vi skal selge på studioet, samt presanger til meg, Christiane og Ingunn. Iiih! (Mari hadde også kjøpt med et par Conversesko for meg, forresten. Yesss! I USA koster de jo ca ingenting, sammenlignet med her i Norge).

Jeg fikk et par nye vekter til ørene i presang av dem! De er i jaspis (?), altså stein, og er fra smykkeprodusenten Diablo Organics. De er skikkelig kule (i dobbel betydning, haha!), og jeg gleder meg til å kunne ta dem i bruk så fort øreflippiercingen min (frohåpentligvis) gror ferdig. Selv om mange synes det ser vondt ut å bruke vekter i strukkede hull i ørene, kan jeg avkrefte det altså. Det er mer behagelig enn å bruke tunge øredobber i vanlige ørehull, faktisk!

IMG_1283

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det synes jeg også! Ble veldig fornøyd og glad for den, hihi! Åh, wow, tusen takk for så fine ord, Frida!! Utrolig koselig å høre! Takk for at du både leser og kommenterer her. Det setter jeg veldig stor pris på! Ha en finfin mandag!

  2. Er det helt “safe” å bruke vekter? Altså, er det ingen fare for at hullet revner/blir større? :)

    1. ALtså, om man er maks uheldig og hekter seg fast, og røkker SKIKKELIG til, så kan det såklart revne. Men det kan det jo med vanlige øredobber også, og fordi vanlige øredobber er så tynne, skal det faktisk mindre til for at det skjer med dem, enn med smykker som dette! Skjønner at det ikke er lett å tro, men det er faktisk tilfelle, hehe! Med andre ord; jepp, veldig “safe”, hehe!

  3. Det sort-hvitt-bildet av deg var bare utrolig fint! Og smykkene var kule (ha!), det ser ut som planeter ^^

  4. Nyyydelige! dette er sånt som får meg til å ønske jeg hadde strukket ørene mine, men atm får det holde med vanlige hull. Er litt pyse!

    1. Tusen takk! Hehe, ja, er du ikke 110% sikker på at du vil strekke hullene i ørene, er det like greit å la være. Men, å fantasere om det er både gratis og usynlig, hoho!

  5. Heldig, så fine vekter! Ligner på Jupiter syns jeg :-) Å, tenk å få dratt på jobbkonferanse til USA, så herlig!

Kommentarer deaktivert.