Home » Lush » Gårsdagens VIP-kveld på Lush

Gårsdagens VIP-kveld på Lush

Etter Pinpointjobbing igår, ventet en hyggelig kveld på Lush med fine blogglesere! Min gode venninne Rakel var også med, og fungerte som kveldens fotograf. Jeg innviet min splitter nye Cherry garden summer dress, designet av Bernie Dexter, og kjøpt hos Manillusion, samt undeskjørt med tyll fra samme butikk. Rakel og meg:
vipra

Alle som hadde meldt seg på VIP-kvelden dukket opp, og var i godt humør:
IMG_3130_2

IMG_6963

Maja og jeg ga håndbehandlinger mens vi ga en kort innføring i hva Lush er, hva vi står for og litt Lushhistorie:
Untitled-1

Og ellers ble det mulighet for å stille spørsmål, teste ut produkter, sjåppe og lukte. Alle gjestene fikk med seg valgfrie ferske ansiktsmasker og produktprøver, og de fem første som meldte seg på arrangementet fikk i tillegg hver sin goodiebag med Lushsminke:
Untitled-3

Tusen takk til dere som kom! Jeg håper dere hadde en fin kveld, og er fornøyd med de nye Lushsakene deres!
IMG_6969

Takk til Rakel og Nathalie for bilder! Konkurransen vi skulle hatt under arrangementet kokte helt bort, og da jeg kom på den hadde allerede de første gjestene takket for seg. Da skrev jeg like gjerne opp navnene på dere som deltok på hver sin lapp, og trakk ut en tilfeldig og heldig vinner av gavepakken “Uplifted”! Vinneren ble Henriette, og har blitt kontaktet via mail:-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jepps! Sånn går det når hodet koker litt over etter en lang dag:P Selv takk! Fått testa ut noen av produktene som ble med hjem enda?

 1. Åååååh, den kirsebærkjolen din er jo en drøm! Jeg kan ikke forestille meg noen som passer bedre inni den enn nettopp deg, hihi.
  Så gøy med kundekveld, det var sikkert hyggelig!
  Nå har jeg hatt en skikkelig travel uke, men i helga skal jeg ut for å nyte synet av noen kirsebærblomster i virkeligheten, og jeg håper du også kan kose deg. Klem!

  1. Sant den er? MÅTTE jo bare ha den;-D Tusen takk for det, hihi! Kos deg masse i helga! Misunner deg kirsebærblomstring; her sludder det as we speak, og jeg har såvidt sett de første vårblomstene i år :-( Stor klem!

 2. Får vi se nærmere på den kjolen? :-) Skulle gjerne sett mer detaljer, den ser skikkelig fin ut!

  1. Det gjør dere helt sikkert! Den dukker nok opp i et antrekk innlegg så fort det blir litt varmere i været! :-D

 3. Jeg har sagt det før, men Ina har den beste gjennomførte stilen.
  Kule jenta, jeg savner å gå innom Byporten.

Kommentarer deaktivert.