Home » Hverdagsblogg » Gårsdagen erlik årets første bad!

Gårsdagen erlik årets første bad!

Gårsdagen var like varm og fin som de siste dagene har vært, så Åsmund og jeg bestemte oss for å busse helt til Langodden, hvor sommerhuset til faren hans ligger. Der rigget vi oss til på brygga med solkremsmørte kropper på hvert vårt håndkle, og slappet av i sola. N-y-d-e-l-i-g! Badetøy hadde jeg også pakket med, og årets første bad måtte selvfølgelig til! Det ble ikke mindre enn to lange bad i den herlige fjorden, som var perfekt badetemperatur. Hva med dere; har dere tatt årets første bad?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jepp, i mars faktisk ;) Russeknute å bade før første april, og fordi jeg hadde et stort ønske om å være frisk og uten feber til oppkjøringa i slutten av mars, måtte det derfor til å bade tidligere. 13. mars ble årets første bad unnagjort for min del :) Det var 0 grader i vannet…..

 2. Her har vi fremdeles snø, eller det vil si det snødde idag. Så om vi hadde badet i nærmeste framtid, så hadde det vært fare for frostskader ;)
  Men det ser helt herlig ut sørpå altså, og kjempefine bilder ;)

  1. Haha, det tror jeg virkelig på da! Våren/sommeren kommer vel til dere også snart! Tusen takk :-)!

 3. Så herlig! har ikke tatt årets første bad enda, men hvis det blir mer finvær i Trøndelag så blir det vell snart :D

 4. Å så heldig! Jeg misunner dere den fantastisk fine sommeren dere har der sør! Her, nord for Dovre, nærmere bestemt bartebyen, har det vært kjempefint en uke, men ikke nok til å få opp noen badetemperatur (dog jeg skal innrømme at jeg er ganske kresen på det :p). Igår var det 25 grader på hytta, og da vi våknet imorges var den ikke mindre enn 5!! Det er 20 grader i fritt fall det! *snufs* men det blir forhåpentligvis sommer og badetemp her også etterhvert.
  Imens får jeg kose meg med de fine sommerbildene dine :)

  1. Herlig med såpass med varme på hytta igår, i det minste! Temperaturen var “lav” her idag også; fra 28 igår, til 18 idag. Men, det går mot varmere tider i hele landet nå:-)!

 5. Tok med lushsåpene mine å bada i elva på lørdag etter endt jobbdag :–D Det var veeldig forfriskende, men satan så kaldt!!

 6. Flotte bilder:) Har ikke tatt årets første bad ennå,men var på nippet til å dra opp en lokal badedam på lørdagen som var:)

 7. Jeg missuner virkelig dere som bor i Oslo og den delen av norge, hær oppe i kalde nord har det dessverre ikke vert badevær siden i fjor sommer :c

 8. blir mest bading når jeg besøker slekta ved middelhavet. Norge har alt for kaldt vann for min del. skjønner ikke at dere tøffinger tørr :p liker best å sole meg:)

 9. Wow, det må jeg si; årets første bad!:D Jeg har ikke badet ettersom det snødde her i Trondheim i går(etter en uke ned knallvær). Helt normalt med alle fire årstidene på én dag her sjø…=P

 10. Så koselig dag og mange fine bilder!:).
  Årets første bad ble tatt i mai måned. Da solen var til stedet. Det var jammen godt og friskt. Litt senere den uken var vannet ennå mer varmt, og da ble det mye mer bading hihi. Nå håper jeg solen bare vil komme tilbake igjen. Siden den har vært borte ganske lenge, og jeg blir litt små deprimert av at den ikke skinner nemlig. Men håpet er her :)

Kommentarer deaktivert.