Home » Piercingrelatert » Ganske ny ørepiercing!

Ganske ny ørepiercing!

ore
1,6 mm titanbarbell anodisert i gull (av meg, hoho!), med turkis cabochon. Finnes her i nettbutikken.

For tre og en halv uke siden fikk jeg en ny piercing i øreflippen! De ekstra observante av dere, og dere som følger meg på Intsagram, har vel allerede sett den på bilder, men jeg har ikke vist den ordentlig fram her på bloggen enda!  Det var min sjef Christiane som piercet meg på jobb (Pinpoint Piercing), og dere må gjerne lese innlegget mitt om forskjellen på ørepistol og percing, om dere ikke har gjort det allerede. Det finner dere ved å klikke her.

Fra jeg tok min første piercing for mange år siden, har jeg hatt masse problemer med å gro dem. Jeg har gjort alt etter boka i forhold til rensing og å ta vare på dem, men de har allikevel ikke vært så glad i meg, til min store sorg. Da jeg for noen år tilbake fikk begge øreflippene piercet på jobb, sånn som på bildet, slet jeg i et drøyt år med dem uten at de grodde, før jeg ikke orket mer og tok ut smykkene. De var trøblete fra dag én! Nå derimot har jeg tatt sjansen på å prøve igjen, og denne gangen har jeg startet ut med den ene øreflippen først, i håp om at den vil gro. Til nå ser alt fint og flott ut, og om den gror som den skal, blir det matchende i den andre øreflippen. Jeg har lyst på mer piercingmoro i ørene, men det får bli med tiden, hvis dette går rette vei. Jeg er i alle fall veldig fornøyd, ved godt mot, og krysser fingrene for at dette blir bra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg plages også skikkelig med et ørehull i den ene flippen. Tatt med pistol for mange år siden, og attpåtil tror jeg den er skeiv… Har veldig lyst på en liten piercing, i tillegg til 12mm, så må vel komme innom en vakker dag!

  Den nye var superfin til deg! Masse lykke til med gro-inga :D

  1. Æsj, så kjedelig :-( Ja, du får bare ringe oss å booke en time, så fikser vi det! Tusen takk! Jeg krysser fingrene ;-)

 2. Fint! :D
  Har 6 hull i ørene, et av de oppe i brusken. Denne ble skutt inn, ikke pierced. Jeg tror det er noe av grunnen til at det ble betent og ikke grodde på godt over et år. Det var veldig smertefullt og jeg angret på hele greia. Men etter daglig rensing kom den seg, og nå har den sittet der i snart 10 år. Og der skal den får være, så mye smerte og tull den har gjort mot meg :p

 3. Av selvdestruktive grunner grodde jeg piercinger ekstremt dårlig, de ble bare betente, infeksjon og vondt. Dog har jeg ikke tatt ut noen, og alle har heldigvis grodd og lever i beste velgående nå. ;-) Piercet nesevingen i fjor uten problemer, så kroppen min gror det som den skal bare jeg ikke forstyrrer den i arbeidet. :-)

  Håper din gror bra og at du får ørene dine som du ønsker deg til slutt!

  1. Hehe, ja, vi er selv oftest årsaken til at de ikke gror som de skal! Mange takk for det, jeg også!

 4. Husker jeg tok 3 hull i ørene hos dere (av Christiano) for noen år siden. Ingen av de ville gro, så endte med å ta ut alle 3, dessverre :( Vi har tydeligvis begge dumme ikke-piericng-helende-kropper. Snakke med de to labretene jeg tok.. de også bare “Nope” :<

 5. Håper den gror som den skal! Jeg har hatt til sammen 9 hull i ørene, alle tatt med ørepistol, og 7 av de grodde heldigvis fint :)

Kommentarer deaktivert.