Home » Innkjøp og gaver » Gammelt nytt fra Risør

Gammelt nytt fra Risør

Påskeferieuka i Risør bød på litt bruktsjåpping! Det hører liksom med å stikke innom den lille bruktbutikken når jeg er på Risørvisitt, og det er ikke sjeldent noe blir med meg hjem derfra. Denne gangen brukte jeg søtti kroner på dette:
IMG_2410
Gult og oransje krus (kjøpte makent i blått i sommer!), grønn glassvase, glassbolle med fine gule detaljer som minner om bakteriekultur, og to små grønne, heklede brikker.

Men, det stopper ikke der! Verdens snilleste mormor hadde nemlig hatt en opprydding hjemme, og skulle sende avsted masse saker og ting til bruktbutikk. Før hun kvittet det, lot hun mamma og meg plukke ut det vi hadde lyst på, og det var ikke rent lite heller! Her er noe av det jeg plukket med meg (fornøyd ina, ja!):
IMG_2924
Duker og brikker, sleiv, rivjern, rammer, asjett, sukkerkopp, brosjer, bolle og glassflasker til å ha f.eks eddik i.

IMG_2926

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fine ting! Det er fantastisk å ha bruktbutikker og ikke minst snille bestemødre som gir vekk ting vi får veldig god bruk for :)

  2. Sånn seriøst…det kiler i magen min når jeg ser på bildene dine!! Bloggen din er min lykkepille ;)

  3. Åå, så fin sukkerskålen er! Mamma og pappa har en helt lik en som har blitt mye brukt til te og frokostblanding opp igjennom årene :)

Kommentarer deaktivert.