Home » Hverdagsblogg » Frokostkos med hyggelig besøk

Frokostkos med hyggelig besøk

IMG_5412

Etter stengevakta på Lush igår, ble fineste Maria med meg hjem på middag og overnatting. Det ble prating om reiser og fortida over nydelig linsesuppe til langt over leggetid, og i morges sov vi helt til vi våknet av oss selv. Åsmund dro som vanlig på jobb lenge før den tid, og jeg disket opp med koselig frokost til Maria og meg. Ristet brød, kokt egg, te, kaffi og godt pålegg sto på morgenens meny. Nam! Vi brukte god tid på å spise og kose oss, og i skrivende stund gjør vi oss klare for å reise inn til sentrum i regn-/sludd-/snøværet. Maria for å jobbe, jeg for å treffe Ane. Åh, jeg elsker sånne lange frokoster som dette på fridager! God onsdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hørtes koselig ut :D Vært både regn og snø her i dag også. Håper snart finværet kommer tilbake ^^ Ha en fortsatt fin kveld ;D

    1. Veldig! :) æsj, ja, jeg også! I det minste at det blir bra vær i påska :)! Ha en finfin kveld du også!

  2. åhh måltidene hos deg ser alltid så deilige ut at jeg blir sulten og jeg får så lyst til å være der! Noe med maten og fargene og stemningen <3

Kommentarer deaktivert.