Home » Mitt Oslo » Frogner og pastamiddag på en onsdag

Frogner og pastamiddag på en onsdag

IMG_8947 IMG_8939 IMG_8951 IMG_8965 IMG_8952 IMG_8973 IMG_8979 IMG_8980 IMG_8985 IMG_8988 IMG_8989
Da jeg gikk fra Galleri Albin Art igår kveld, var det fortsatt lyst og fint i Oslogatene. For meg som oftest ferdes på østkanten og i sentrumkjernen av byen, er Frogner som å komme til en annen verden! Frogner er en av de peneste plassene i Oslo synes jeg, fordi det er så mange flotte hus og bygg der, og å vandre rundt er så gøy. Fordi jeg akkurat ikke rakk den trikken jeg skulle ta tilbake til Jernbanetorget, spaserte jeg like godt noen trikkestopp mot sentrum og knipset bilder underveis. Så mye fint å se, inkludert vårlige tegn i hager langs fortauene!

På Jernbanetorget møtte jeg Åsmund, som hadde spist middag med noen kamerater, og som ville spandere middag på meg hos Café Bacchus!:
IMG_9011
Selv spiste han dessert i form av en sitronterte, med plommesaft ved siden av:
IMG_9019
Og jeg hadde pasta i kremet soppsaus, med grillet paprika til. Megagodt!:
IMG_9026

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.