Home » Hverdagsblogg » Frifredag med kink i nakken og Lindabesøk

Frifredag med kink i nakken og Lindabesøk

IMG_0364

IMG_0268

Grytidlig fredag morgen våknet jeg med ekstremt vondt i nakken, som viste seg å være det som så fint kalles kink i nakken. Nakken er mer eller mindre “låst”, så jeg ikke klarer snu den til venstre, og hverken se opp eller ned når hodet er forsøkt snudd mot venstre, fordi det gjør så fryktelig vondt. Gårsdagen, som egentlig skulle brukes til å ta en våropprydding i klesskapet, og å gå tur i Østmarka med Linda, ble derfor litt annerledes.

Formiddagen ble i stedet tilbrakt med smertestillende piller og varmeflaske mot nakken, og da Linda kom ble vi enige om å droppe spaserturen. Linda begynte på sin nye tatovering på torsdag, og var naturlig nok veldig sår og øm etter flere timer med tatovering, og da er det like greit å slappe av. Med seg hadde hun masse god salat fra jobben sin (hun jobber som kokk), som vi forvandlet til en nydelig lunsj,  og spiste mens vi koste oss og hadde det fint, på tross av vondter her og der. Veldig koselig!

Nakken er forresten mye bedre idag, og jeg fikk endelig gjort unna ryddinga i klesskapet! Hurra!

Linda tatoverer seg hos Tro, Håp og Kjærlighet av Helene. Motivet er hentet fra Elfquest-tegneseriene. En del er unnagjort, men det er enda masse detaljer og farger som gjenstår. Ser foreløpig veldig bra ut, eller hva?:
IMG_0276

Translation:
Woke up with a wry neck yesterday (pain!), and had Linda over for a visit. She brought lunch, and also showed off her new Elfquest-tattoo (which is clearly in progress;>) 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk:D Oj, så kult! Har du alt, som i Hidden years, Shards, New Blood, Blood of ten chiefs osv? Så kult i så fall! Jeg hadde alle av the original quest og noe Hidden years, men de ble BORTE under flytting:S Derfor kjøpte jeg samlebøkene i første omgang for å i hvert fall ha de i tilfelle jeg ikke får kjøpt alle bladene:P Også er jeg i gang med å samle inn alt det andre også;)

  1. Ouch, det hørtes vondt ut! Godt å høre at du er bedre i dag. Så fint at dere kunne spise god lunsj og hygge dere, selv om planene måtte tilpasses formen. Fortsatt god helg!

    1. Fryktelig vondt! Har ikke hatt så vondt fysisk før (jepp, jeg har vært heldig til nå mtp sånt!). Er deilig å føle seg litt bedre! Takk, håper du har og har hatt en knall lørdag, og at søndagen blir perfekt!

  2. Fine bilder (som vanlig!) og fin tatovering! Det blir spennende å se hvordan den ender opp. Lunsjen så veldig god ut, og det var godt å lese at du er på bedringens vei! Kink i nakken er helt forj*vlig vondt! Sender deg gode tanker, Ina!

    1. Tusen takk, Johanna! Nakken er veldig mye bedre idag, heldigvis. Håper den er mer eller mindre tilbake til normalen igjen i marra. Håper du har hatt en fin helg!

  3. Haha, nå skvatt jeg! Har AKKURAT lik tattoo på den høyre siden min fra under armen ned til hoften! Åååh, alvefolket :)

  4. Åh, det er så ekstremt kjipern å våkne med vondt i kroppen. Selv våkner jeg noen ganger med samme “kink” bare i korsryggen. Er så ekkelt å ikke kunne bevege på seg…

Kommentarer deaktivert.