Home » Foto » Piercingrelatert » Frie tøyler og fotoglede

Frie tøyler og fotoglede

Dere har sikkert fått med dere at det er jeg som knipser bildene til Pinpoints nettbutikk, og har gjort det så og si siden dag én i jobben min der. Det har vært moro å holde på med, men i det siste året +/-, har jeg gått litt lei av den klassiske produktfotograferinga i “studio” med hvit bakgrunn. Derfor var det både morsomt å inspirerende å delta i et par klasser på sommerens APP konferanse, hvor nettopp dette med foto til nettbutikk ble tatt opp, og Christiane og jeg ble begge enige om at det var på tide med litt endringer.

Vi ble enige om at jeg skulle få frie tøyler til å knipse produktbildene sånn som jeg ønsker, med full kreativ frihet, og jeg kunne ikke vært gladere! Naturlig lys, farger, teksturer.. Så moro! Igår hadde jeg fotodag, og kosa meg skikkelig her hjemme, med smykkefotograferinga og redigeringa etterpå. Disse smykkene er allerede på vei ut i nettbutikken, og jeg må si meg riktig så fornøyd med bildene! Allerede ser jeg fram til neste fotodag, hoho!:
untitled-1

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. flotte bilder! jeg er så glad i min barbell i mellom øynene, med turkise stener <3

  2. Så mye fiiiiint!!! Vet du forresten om smykket nest nederst til høyre kan brukes til en philtrum-piercing?

    1. Ikkesant! Du mente kanskje nest nederst til venstre?? Det er klassiske øredobber, så de kan nok ikke brukes der. Ringene nest nederst til høyre er nok litt liten diameter til å passe i en slik plassering også:-/

  3. Elsker det nye formatet! Nå får jeg litt mer en ide av hvordan smykket ser ut og får enda mer lyst på det når bakgrunnene er så fargerike og fine!

  4. Jeg mente venstre ja :) Men OK, det burde jeg kanskje sett :P takk for svar! Smykkene tar seg skikkelig bra ut på bildene! :-D

Kommentarer deaktivert.