Home » Foto » Hverdagsblogg » Fridag på Grünerløkka i snøstorm
 1. Jeg har “alltid” lurt på en ting.. Hvordan uttaler man egentlig Roscoe? Er det “Roskå”, eller ble det helt feil?

   1. Hihi, da vet jeg det! Navnet og personen er jo så himla fin! Hun kler å være seg selv, om det gir noen mening.

 2. Ååh, for en koselig dag i snøstormen! Så fine Rakel og Roscoe er:D
  Jeg vil gjerne at vi skal dra på Manillusion en dag:D

 3. Åh, jeg blir så nysgjerrig av slike bilder av fulle, fargerike stativer i klesbutikker – lurer på hvilke skatter som finnes der! Så herlig å kunne bruke fridagen på god mat, godt selskap og rusling, selv om været ble litt kaldere og våtere enn man kanskje hadde håpet.
  Gratulerer med dagen, forresten!

 4. Åå, så fine bilder! Og hårfargen til Roscoe *sikle* (og stilen generelt) !! Er det lov å spørre hvilken hårfarge hu bruker? ;)

 5. Hadde jeg hatt råd, så hadde jeg vært på nighthawks nå! : ( Hvilke bruktbutikker var dere innom? :) Trenger flere slike å gå på, må bare finne dem! Noen tips?

  1. Thorvald Meyers gate og Markveien er stappfulle av bruktbutikker! Vi var snarturer innom halvparten, minst :P

 6. ÅH! Hvor kom du over det fantastiske hjortedyr-hodet brukt som smykke’stativ’???

  1. Hos Manillusion! Tror nok ikke den er til salgs da, dessverre. Men trooooor jeg har sett noe lignende hos Åhléns?

 7. kan du ikke lage en video eller noe snart? :) hihih, hadde vert koselig!

  og et spm. til, jeg har spurt foreldrene mine om å ta hull i tunga, men de sier nei. er de virkelig så farlig som de påstår? og har du noen gode argumenter for å få dem til å ombestemme seg! haha.
  Du har en utrolig fin blogg! :)

 8. Så fine bilder!

  Er milkshakene på Nighthawk’s gode? Har vært mye i Oslo i det siste, men trenger å finne et trivelig sted med et godt gammeldags milkshakeutvalg. :)

 9. I dag var du endelig på jobb når jeg gikk forbi Lush. Også turte jeg ikke gå inn å si hei. Teit. Men, du er fin!

  1. Aiaiai!! Du må da komme inn å si hei, og ikke spionere på meg uten at jeg vet det:-D Jeg er snill&grei, og biter ei :-) Og! Takk for det :-D

 10. Hei! Jeg tok tatovering 6.mars(enkel svart på håndleddet), og den har ikke fått noe særlig skorpe ellernoe. Den flasser litt(smører den med Helosan). Hva er din erfaring med dine tatoveringer? Vet du om dette er normalt?

  1. Hei! Du burde kontakte tatovøren din og spørre han/henne. Jeg har veldig liten peiling på, og erfaring med, tatoveringer, så der tør jeg ikke uttale meg! Mewtatoveringa mi (som er litt som det høres ut som din er) fikk skorpe etter et par dager, og den forsvant i løpet av ei lita uke, hvis jeg husker riktig. That’s all I know! Lykke til (og grattis med ny tatovering!:-D)

Kommentarer deaktivert.