Home » Innkjøp og gaver » Fredagsinnkjøp, siste dag i august

Fredagsinnkjøp, siste dag i august

Turkis strømpebukse og “hals” i akryl fra Indiska. Gule knestrømper fra Gudrun Sjödén. Stor kaffipresskanne av merket Bodum fra Jernia (endelig en stor kanne, perfekt når vi har kaffigjester!). Påfyll av to uunnværlige favoritter; Skin Drink ansiktskrem og Dirty hårstyling, samt den oransjrøde leppestiften Sterk; alt fra Lush. Bøkene Mot Nordavinden av Daniel Glattauer og Sommerboken av Tove Jansson.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Nå som vi endelig har plass nok til å invitere folk på besøk, ser vi at vi virkelig trengte det!

 1. åååå, du kjem til å sluka og forhåpentlegvis(!) elska den boka der altso. Eg klarte ikkje leggja den frå meg las frå start til slutt på toget frå trondheim, og gjekk som ein gal å venta på at bok nr 2 skulle komma i postkassa! God bok! :)

  1. Hvilken av dem? :-) Sommerboken har jeg såvidt begynt på, og liker den i alle fall så langt :-D

 2. Åh, åh! Mot Nordavinden må være en av de aller, aller søteste bøkene jeg har lest! Trur jeg leste den på tre timer, slukte den helt, og jubla av glede da bok to kom :D

 3. Mot nordavinden har jeg hørt mye fint om! Jeg kjøpte også strømpebukse på Indiska nylig, fint litt “farge” på beina. ^^

  1. Min venn på bokhandelen skrøt også, nok til at jeg kjøpte den! Er spent på å lese den :-D Ooo, lurt! Er flott med farge på beina, hehe!

 4. Mot Nordavinden er fantastisk! Du kommer nok ikke til å vente lenge på å kjøpe bok nr. 2, og den er like bra, om ikke enda bedre :)

 5. Åh, jeg husker at jeg likte “Mot nordavinden” veldig godt selv, jeg syntes den var litt rar, men søt på sin egen måte :)

Kommentarer deaktivert.