Home » Helgekos » Fredagsfrokost med finfrøken

Fredagsfrokost med finfrøken

Synne og jeg hadde ikke sett hverandre på noe som føltes som sånn ca hundre år, og igår fikk vi heldigvis gjort noe med det! Vi har begge det veldig travelt i disse dager, men en times tid på morgenen kunne vi lett avse til kvalitetstid sammen, og det var så hyggelig! Synne var like strålende fin som alltid!:
IMG_9787
Det ble frokost/kaffi på Nord i Nygata, fordi det ligger så nært jobben min, og fordi det er så god mat og drikke der:
IMG_9777
Vi oppdaterte hverandre på livene våre siden sist, pratet sommer, reiser og ferieplaner, og vips så var klokka ti!:
IMG_9781
Noe som betydde at jeg måtte komme meg til jobb, og Synne måtte i gang med ærender, så vi klemte hverandre adjø:
IMG_9790
Jeg har sagt (skrevet) det før, og jeg sier det igjen; Det er så fint å kunne treffes sånn som dette, bare en kjapp deit, midt i en travel tid! Å tilbringe timevis sammen er ikke alltid nødvendig; en times tid med en god kaffi er gull verdt, altså, og passer ofte inn iløpet av uka, enda man er aldri så travel.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det så kjempekoselig ut! Er også veldig enig at man ikke alltid trenger å tilbringe timesvis sammen – det gjør jo ofte at man ikke har tid i en travel hverdag – en liten kaffidate, eller lignende hvor man får sagt hei og hå og lignende. Det er trivelig :D

    1. Takk, det var det! Ja, det er nettopp det. Jeg tror mange av oss har så lett for å skyve vekk sosiale ting i en travel hverdag, ene og alene fordi man tenker at “da må jeg jo sette av timevis”. Men sånn er det jo ikke! Tommel opp for hyggelige, små, avtaler!

Kommentarer deaktivert.