Home » Hverdagsblogg » Fredagsdeit ut av det blå

Fredagsdeit ut av det blå

Fredag i forrige uke var Åsmund og jeg spinnville (les: spontane), og dro på en deit etter jobb! Vi gikk til Viet Nam House, som vi hadde fått anbefalt av to av mine kollegaer, og som ligger et kort stykke unna Pinpoint. Stedet serverer thailandsk og vietnamesisk mat, men lokalene har tidligere huset en gresk restaurant, noe det bærer preg av. Vi fikk bord bortgjemt lengst inni lokalet; romantisk, intimt og fint! I restauranten var det som å komme inn i en grotte!:
IMG_3152

Ettersom prisene var såpass rimelige, bestemte vi oss like godt for en treretters. Rekekaker på deling først:
IMG_3157

Etterfulgt av en nydelig middag! Utifra hva jeg forsto kunne alt på menyen lages om til vegetarretter, med tofu i stedet for kjøtt, noe som alltid er et stort pluss. Jeg valgte meg en rett med rød karri, kokosmelk, grønnsaker og tofu, mens Åsmund spiste pad thai (som visstnok smakte nøyaktig som den han fikk servert da han var en måned rundt i Thailand for flere år siden). Til maten drakk vi en hjemmelaget lemonadevariant. Nydelig mat, og superkoselig samvær med min kjære, gitt!:
IMG_3164

En treretters er ikke komplett uten dessert, og vi klarte å trøkke i oss hver vår lille sukkerbombe; Åsmund falt for is med egglikør, mens jeg nøt frityrstekt banan *vann i munnen*:
IMG_3179

Regningen ble betalt, og vi pilte til Stortorvet og bussen hjem. Perfekt kjærestedeit på en helt vanlig fredag!:
IMG_3189

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Det var det! Det synes jeg du skulle, om du liker asiatisk mat og ikke har noe imot rimelige priser og blide servitører, hehe:-D

  1. ååh det stedet så fint ut! Det er så fantastisk med alle de asiatiske restaurantene som gjør alle retter om til vegetar. Det er så godt å føle at man ikke betaler like mye for mindre mat.

    Dere er såå fine !! åå frityrstekt banan *_* <3

    1. Helt enig! Er så kjedelig når en vegetarrett består av “tilbehør”, og så betaler man like mye for det.. Hihi, taaakk:-D!

  2. Ååååhhhh, frityrstekt banan er den beste desserten i verden!!! Mmmmmmmm:) Det så ut som en superkoselig date!

Kommentarer deaktivert.