Home » Risør » Fredag tjueniende juni totusenogtolv

Fredag tjueniende juni totusenogtolv

Torsdag hadde jeg min siste arbeidsdag før en veldig etterlengtet sommerferie! Åsmund og jeg heiv oss derfor på 10:15-bussen mot Sørlandet igår,  mens regnet pisket mot bussrutene hele veien fra vi satt oss på bussen, og fram til Risør. Vi endte opp hos våre familier med tilhørende puser, og disse to var veldig glade for å se meg! Jeg var minst like glad for å se dem, og Bebipusen Dexter har blitt sååå stor at jeg nesten ikke kjente ham igjen! Kass var blitt enda mer kosen enn sist jeg var hjemme. Hihi!:

Bebipusen til venstre og pappa Kass til høyre, om det var noen tvil

Regnet ga seg heldigvis så fort jeg kom i hus, og pusene så ikke ut til å ha hatt noe imot det våte været:

Bare noen timer etter at jeg ankom mine foreldres hus her i Risør, hentet vi Silje på bussterminalen! Silje er på Sørlandstur, og hva var vel da mer naturlig enn å ta en snarvisitt innom Risør og meg/oss?! Hurra!:

Silje fikk omvisning i huset og hagen, og såklart også i mamma og pappas flotte drivhus!:

Foto: Silje

Jeg tok henne også med på en passe lang gåtur i skogen, og langs fjorden. Å gå i natur etter at det hat regna er så herlig! Som bloggere flest hadde vi med hvert vårt kamera, og måtte stoppe opp mange ganger underveis for å fange fine saker og ting på minnebrikkene våre:

Etter skogturen slappet vi av med hver vår kopp te og søte, lokale jordbær, samt skravling på kjøkkenet, fram til det var på tide å ta kvelden :-) Med så mye frisk luft, og med all reisinga den dagen, ble det virkelig en god natts søvn på oss begge!


Foto: Silje

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååå, jeg vil også ha drivhus!!! Og pene pene pusekatter! Dexter har virkelig blitt en vakker ung herremann :-)..

  Om jeg en gang får meg hus med hage SKAL jeg ha drivhus og en liten grønnsaksåker, noen bærbusker og frukttrær.. Har en bitteliten (men akk så koselig) kjøkkenhage ute på terassen min nå som en liten start.

  Så koselig med Siljebesøk da. Hun er jo like skjønn som alltid :-)

  Tur etter regnet er det beste! Kom akkurat inn fra en løpetur i den fine, grønne skogsløypa mi hvor det også har regnet i dag.

  Ha en koselig lørdagskveld videre, og en nydelig søndag <3

  1. Drømnen din høres ut som min! Du er heldig som har den lille urtehagen :-) Her hos mamma og pappa er det drivhus, frukthage, urtehage, rosehage og alt fint. Alt som dyrkes her, dyrkes økologisk også. Sånn vil jeg også ha det når jeg “blir voksen”! Herlig med en løpeløype rett ved hjemmet ditt også, forresten! Takk, og ha en finfin mandag og god kommende uke!

 2. Så fint :D Og så stor bebipusen har blitt! Håper du koser deg masse i Risør ;D

  1. Ja, han har blitt superstor! Sånn i farta er det lett å ta feil av han og Kass! Takk, til nå har jeg i alle fall gjort det:-D

 3. Fine kattepusene! Ganske uvanlig med puser som ikke bryr seg om regnvær. Katten min vil helst ikke sette potene sine på noe vått en gang, hehe. Kos deg masse hjemme med familien!

  1. Pusene er av rasen Maine Coon; de har en vannavstøtende pels, og blir ikke våte “inn til skinnet”. Tror nok puser ellers er ganske sterkt imot vann! Disse to er i alle fall mye mer glad i regnvær enn f.eks vind. Og, gratulerer så mye (her også!) med bryllupet!! Ha en flott kommende uke:-D

 4. De kattedyrene er virkelig magiske. Maine Coon må være en av de vakreste rasene jeg vet om… En vakker dag…! -så skal en bli min! Ha en nydelig søndag søta!

  1. Maine Coone er fine puser, ja :-D Sørg i så fall gjerne for å skaffe deg to (som kommer godt overens!), for de er veldig sosiale og trives med artsfrender. Håper din søndag er bra!

   1. Ja eg ser den. Me har per i dag 3 voksne og 3 små (blandingskatter), så må vente te me eventuelt får oss ein gård eller noe!!! Stor drøm!

 5. Hihi, for noen søte puser altså. Kass ser litt streng ut<3 Dere er så fine begge too;) Ser ut som om dere koste dere på fototokt. Lekkert drivhus også:D

 6. Jeg slutter aldri å bli forundret over hvor gode bildene dine blir- for noen farger! Og de kattene…. <3 Hjertet mitt!!

Kommentarer deaktivert.