Home » Hverdagsblogg » Fredag femtende juni totusenogtolv

Fredag femtende juni totusenogtolv

Lang, og tidvis veldig turbulent, uke med en god del jobbing har gått over til helg. Hurra! Middagsdeit med Mari på Colonel Mustard på Alexander Kiellands plass etter Lushjobbinga idag var derfor så absolutt ikke feil! Veggisburger på meg (megagod!), og fish & chips, samt ginger beer på Mari. Det var så godt å bare sitte der og fjase og ha det fint, kjenne skuldrene senke seg, og helgeroen innta kroppen sakte men sikkert. Resten av fredagskveld er film på TV i armkroken til Åsmund. God helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jaa:-D Superkos! Idag satt vi ute, enda det var litt kaldt, men sist var vi inne. Utrolig koselig!

 1. colonel mustard er seriøst kos <3 <3 elsker atmosfæren og maten. omnomnomnom!

   1. Har spist fish n’chipsen, pølse med potetmos og burger. superdigg! Og gjett hva jeg fant under storrengjøring i leiligheten a? Lysløypeboka som Ole tydeligvis har fått til jul og glemt bort! Haha. Så nå blir det enda mere matutforskning :D

 2. Det hørtes kjempekoselig ut! Nå må jeg ut og prøve både stedet og veggisburgeren! :)

 3. åh, bor rett atme colonel mustard men har ikke vært der ennå! :o tror jeg må stikke dit etter å ha sett disse bilda :D

 4. Yammmi! Jeg spiste veggie-burger på Hard Rock Café da jeg var i Oslo sist helg. Den var UTROLIG god! Bare et tips, du burde smake, hehe.

 5. Hei! Jeg bare lurer, blir du “sur” om vennene dine eller kjæresten din spiser kjøtt, kylling osv når du er sammen med dem? Eller gjør det ikke noe? Har selv en venninde som ikke spiser kjøtt, og hun blir utrolig fornermet om noen rundt henne spiser kjøtt.

  1. Hallo! Nei, jeg har absolutt ingenting imot at venner, Åsmund og familie spiser kjøtt når jeg er sammen med dem!

Kommentarer deaktivert.