Home » Reiser » Fredag 5. september i Bergen, del III

Fredag 5. september i Bergen, del III

Jeg var sliten etter mye trasking og mange inntrykk da jeg hadde sagt hadet til Marte, men hadde fortsatt en liten time igjen til Silje Elisabeth kom fra skolen. Dermed ble det enda litt mer vandring i fine gater for å titte og å fotografere:
IMG_8263

For i Bergen er det så mye fint å se på, som for eksempel fine lykter som denne!:
IMG_8267

Men, Bergen er også en regnfull by, og da regnet kom mens jeg satt på en benk i parken for å slappe av litt, pilte jeg inn på kjøpesenteret for å søke ly. På Galleriet hadde de pyntet med søte origamitraner i taket!:
IMG_8279

Og på Sundt fant jeg et digert speil i trappeoppgangen. Like etter at jeg knipset dette bildet, ringte Silje Elisabeth og sa at hun var ankommet sentrum. Hurra!:
IMG_8288

Silje Elisabeth var omtrent like sliten som meg, etter en lang dag på skolen, og etter en lang førsteuke på studiene. Jeg foreslo middag, og vi spaserte til nærmeste Zupperia for myke møbler å sitte i, og god mat å fylle magene våre med. Middagen nøt vi, mens vi pratet om dagen vår, gjespet og nøt å sitte ned litt:
IMG_8293

Og etter å ha betalt for oss, pilte vi hjem til kollektivet, hvor vi benket oss i sofaen, og så film og spiste hjemmelaget brownies sammen med jentene hun bor med. Det ble en riktig så hyggelig kveld med masse latter og mimring (det var tross alt den første American Pie-filmen som gikk, og den husker vi alle godt hvor spennende og kul var da den kom ut da vi var 8 år gamle! Haha, minner!). For en fin fredag!
IMG_8300

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hva spiste du på zupperia? :) sist gang jeg var der var det ikke vegetarisk tilbud der, og endte opp med scampi (er pesceterianer). Kjempefine bilder fra en flott by som jeg er så heldig å få bo i :)

  1. Var ikke noe vegetarisk såvidt jeg kunne se denne gangen heller. Jeg spiste laks i en sursøt saus, som i grunn var litt for søt, hehe! Veldig koselig by!

 2. For et stilig bilde av deg! Kan tenke meg at du lyser opp der du ferdes. Veldig kult, Ina!

 3. Haha, å himmel nå skvatt jeg skikkelig til. Du har tatt bilde rett på leiligheten vi bor i ;) Utrolig morsomt, og veldig kjekt å se huset fra den vinkelen :) Jeg vil anbefale Pygmalion nestegang du/dere skal spise i Bergen. De har masse god veggismat og endel øko!

  1. Ooh, så morsomt! Hvilket av dem er det du bor i? Takk for tipset; jeg har besøkt Pygmalion to ganger allerede, og likte meg godt der!

   1. Bor i den grå bygningen midt på bildet ;) Pygmalion, Aura Cafe og Godt brød er det beste syntes jeg, generelt er Bergen ganske dårlig på øko- og veggismat. Satser på at det blir bedre i fremtiden :)

    1. Hoho, nice! Da er du nabo med Silje Elisabeth og venninnene hennes, da. Kult! Var på Godt Brød denne gangen (og en gang tidligere?), men Aura Cafe har jeg ikke besøkt. Fikk det dog anbefalt etter å ha kommet tilbake til Oslo, så jeg antar det blir en tur dit neste gang! Takk for tipsene!

 4. Så fine bildet du har tatt i byen min! Blir inspirert til å gå ut og knipse litt selv :)

Kommentarer deaktivert.