Home » Reiser » Fredag 5. september i Bergen, del II

Fredag 5. september i Bergen, del II

IMG_8165

IMG_8169

Marte og jeg gikk sammen til Bryggen, hvor det i helga ble arrangert matfestival! Matglad for jeg er, var det såklart noe jeg ville få med meg. Bryggen boblet over av et yrende folkeliv, med både turister og Bergensere:
IMG_8216

Det var så mye godt å se på, som for eksempel syltet gresskar, saft og honning:
IMG_8219

Duften av herlig bakst fylte lufta, og ga oss vann i munnen:
IMG_8227

Jeg kjøpte ramsløk i olje, som jeg skal bruke til bakt fisk. Det blir nok veldig godt! Denne lille krukka var faktisk det eneste jeg kjøpte med meg hjem fra Bergen, hoho! Men, det ble brukt en del penger under turen allikevel da, på kafé og annet kos:
IMG_8229

IMG_8232

IMG_8233

Da vi hadde tittet i alle bodene, var vi godt forsynte med så mye folk, og begynte å bevege oss mot Martes leilighet. Været var blitt utrygt for regn, og jeg skulle møte Silje Elisabeth om ikke alt for lenge:
IMG_8237

IMG_8242

Jeg klemte Marte adjø, takket for en fin dag, og skilte lag med henne i en litt ekstra hyggelig gate:
IMG_8252

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Vi var også på matfestivalen :) Både i år og i fjor! Veldig fint arrangement! :) Og takk for tipset til hva man kan bruke ramsløk til! Vi lagde kryddersmør av det. Det var veldig godt det også! :)

    1. Så koselig! Jeg prøver å få med meg det her i Oslo, men det har ikke blitt sånn de seinere åra, dessverre. Håper dere fikk smakt på mye godt! Mmm, kryddersmør! Det høres ikke feil ut, nei!

  2. Vi fikk smakt på både honning, belgisk vaffel og pølse, så jeg var veldig fornøyd :) Vi dro også videre på ølfestivalen og smakte på masse godt der også :)

Kommentarer deaktivert.