Home » Time for time » Fredag 10. februar sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

Fredag 10. februar sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

Har hatt en fin fredag med Pinpointjobbing; masse blide og artige kunder, spennende pakke i posten, Kaizers og andre knakande gode band på popanlegget, ekstra god lunsj og godt humør hele dagen :-) I morgen står atter en arbeidsdag for tur, men først ut blir det blåbæransiktsmaske fra Lush og sofakos foran TV’en med Åsmund. O’lykke! God helg :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så godt med hyggelige jobbedager. Gleder meg til å se det som er i pakken, selv om jeg er ganske sikker på hva det er, hihi ;D

 2. Lokalene til Pinpoint ser skikkelig stilige ut! Fristende mat og pakkepost på toppen av solskinn og morsom arbeidsdag, da tror jeg på at vi snakker fin fredag. Håper morgendagens jobbing blir like bra! God helg! Kaizers for alltid, forresten <3

 3. Gøøy med sånne bilder, Ina :D Jeg digger det!
  Det misunner deg i at du har to spennende jobber som du har, skulle ønske jeg også var så heldig.
  Og bare så du vet det, har jeg blitt en lushie etter å ha lest bloggen din! Jeg takker deg :-D

  1. :-) Flott du setter pris på disse innlegga! Og, yay for Lush! Finnes ikke bedre på den fronten ;>

 4. ooo, hva var i pakken? :-D Så fin fredag du har hatt! Kos deg videre i helgen med jobb og alt som hører med.

 5. åhh, fine stripete vegger<3
  merker at jeg får ganske lyst på et sånt kamera selv nå, hahah :)

Kommentarer deaktivert.