Home » Foto » Fotooppdrag » Fotooppdrag høst 2015

Fotooppdrag høst 2015

mewkid-fotografering

Oktober og høst. Naturen eksploderer i rødt, oransj, gult og brunt, og lyset er litt ekstra magisk. Jeg tenkte derfor at jeg ville benytte anledningen til å minne dere på at jeg tar på meg fotooppdrag, og at høsten kanskje er ekstra fin å få foreviget seg selv på! Kanskje ønsker du en kjærestefotografering, bryllupsfotografering, portretter av deg selv eller noen du er glad i. Kanskje kjæledyret ditt, barn eller noe helt annet? Jeg tar i alle fall på meg det aller meste av oppdrag, og spesialiserer meg på å knipse ærlige bilder med glimt i øyet, fulle av farger og liv.

Bloggen i seg selv er en slags portfolio fylt med eksempler på hva jeg gjør, men den skikkelige
protfolioen min finner dere: her

For booking, priser og annet kan jeg kontaktes via dette skjemaet, eller direkte på e-post mewkidblogg@live.no

Del gjerne dette innlegget videre på sosiale medier ved hjelp av del-knappene under her, så blir jeg kjempeglad! Tusen takk! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+