Home » Fotooppdrag » Fotojobb i Gamlebyen

Fotojobb i Gamlebyen

IMG_5387 instagram_mewkid
Etter jobb igår skyndte jeg meg til Gamlebyen, hvor jeg hadde en fotojobb kvart på sju. Det var Ida (til venstre i bildet ovenfor) som hadde booket meg som fotograf, og hun og venninna Michelle (til høyre i bildet) hadde kjørt helt fra Fredrikstad for anledningen. Supertrivelig! Jeg kan ikke si noe særlig om fotojobben, annet enn at den involverte en mannlig modell og superkule kreasjoner som Ida har tryllet frem! Det var kjempemoro å jobbe med de tre, og jeg gleder meg til å sette i gang med redigeringen av bildene til helga. Resultatet får dere se 19. juni, sånn ca. IIiih!
IMG_5385

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fy søren, så kult at folk kommer fra andre byer for at du skal forevige dem! Dette hørtes jo skikkelig spennende ut – gleder meg til å se resultatet!

  2. Ja, litt mer sminke og hår hadde vært morro, du ser jo alltid smashing ut! <3

    1. Hehehehe, tusen takk for det! Jeg føler ikke jeg er den rette til å vise fram sminke da, for jeg har virkelig ikke peiling. Så, tusen takk for ros!

  3. Oi, den forrige kommentaren skulle visst på youtube-innlegget, ikke denne! ;) :O

Kommentarer deaktivert.