Home » Hverdagsblogg » Første runde av bildelinksamarbeid er igang

Første runde av bildelinksamarbeid er igang

Jupp, samarbeidet jeg skrev om i dette innlegget er nå satt i sving! Juhuu! Fra idag, 15. desember, til 15. januar, vil to nettbutikker pluss en privat blogg (i tillegg til mine venners bildelinker, da) bli liggende som bildelink til høyre i bloggen  min. Vil du kjøpe deg plass der for neste runde, er det bare å lese hvordan i dette innlegget. Håper dere lesere setter pris på bildelinkene, og kanskje finner fint lesestoff på bloggene og fine saker i nettbutikkene!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hmm, rart. Jeg har ikke hatt problemer med å komme inn der. Har endret det nå, så du burde heller ikke ha det nå :-)

  1. Dette likte jeg! Er så mange blogger som pøser på med reklame. Dette var mye mer lekkert utført, jeg får faktisk lyst til å besøke linkene :)

Kommentarer deaktivert.