Home » Risør » Første påskedag 2014

Første påskedag 2014

IMG_6737

IMG_6786

IMG_6807

IMG_6832

IMG_6833

IMG_6860

IMG_6856

IMG_6867

IMG_6871

IMG_6878

IMG_6885

Siste hele påskeferiedag, altså søndag første påskedag, vanket det familiepåskefrokost da jeg våknet. Videre reiste mamma, pappa og jeg ut med båten i skjærgården, noe som går i tråd med våre påsketradisjoner. Været var det ikke noe å si på, og det føltes helt fantastisk å kjenne den friske sjølufta og vinden i håret. Skjærgården lå stille og fantastisk fin, som alltid om våren. Vi var i land i Ospedalen, plukket blomster, skjell og vasset i vannet. Sand mellom tærne, og fugleskrik. Herrrrlig! Vel hjemme sovnet jeg i sola på terrassen, og grillet pølser (av soya, for min del) med familien. For en bra avrunding av årets påskeferie!

Hvordan var påska deres? Ble den som dere hadde håpet?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Herlige bilder! Jeg fikk skikkelig sommerfølelse :D Kjempesøt krabbe :3 Påskeferien har vært kjempefin for min del :) Møtt nye kjæresten til pappa og barna hennes, vært mye med familien og venner. Dessuten har endelig solen kommet for fullt, så håper det holder seg sånn :D

  1. Hihi, tusen takk! Ja, den krabba var såå søt! Høres virkelig ut som at du har hatt en veldig fin påske du også! Hurra for det, og for sol og varme!

 2. Så herlig! Nesten så man vurderer å flytte til sørlandet!
  Sukk, håper våren kommer til bartebyen snart også!

  1. Hihi, ja, det er lite som slår det blide Sørland! Ja, håper med deg. Sender sol og varme til dere også!

 3. Ser ut som du har hatt en aldeles herrrlig påake! Selv tilbringte jeg påska i Trøndelag med familien min, og har fått være vitne til at sauene lammet! Kjempekoselig var det å se masse, små nyfødte lam :3 ha en strålende uke!

  1. Det stemmer. Helt super! Så koselig med familiepåske og lam! Åh, de er så søte når de er så bittesmå!! Takk, ha en flott uke du også!

Kommentarer deaktivert.